Personal Trainer De Lier

De perfecte Personal Trainer in De Lier

Er zijn veel personal trainers actief in omgeving De Lier. Het kan een zoektocht zijn om te kiezen voor degene die bij je past. De Lier ligt op korte afstand va Delft. First Class Fitness heeft de best opgeleide personal trainers van Delft. Het is de moeite om de reis naar Delft te overbruggen.

Voeding, training en coaching

De Personal Trainers van First Class Fitness kunnen ook bewoners uit de Lier bedienen. Wat zou een reden kunnen zijn om met een Personal Trainer aan de slag te gaan. De meeste mensen hebben als doel afslanken. Het is logisch dat je dan denkt aan meer bewegen. Echter is het zo dat 80% voor resultaat in afslanken voeding is. First Class Fitness biedt begeleiding aan op het gebied van Training, Voeding en Coaching. De meest goed werkende drieluik. Onze Personal Trainers zijn opgeleid om samen met u te kijken wat het beste werkt.

Bewegen in het dagelijkse leven

Bewegen is vooral goed voor je gezondheid. Meer bewegen is altijd goed. Bijvoorbeeld bewegen om moe te worden en conditie te krijgen, ook genaamd cardio training. Dit type bewegen kan je op allerlei manieren de hele dag door inzetten. Bijvoorbeeld wat harder fietsen naar je werk. Doorstappen als je een stuk moet lopen. Traplopen met wat meer tempo. Noem maar op. Zodra je het warmer krijgt en zwaarder gaat ademen ben je met je conditie bezig, krijg je het warmer en ben je dan aan het cardio trainen. In De Lier heeft je vast mooi fietspaden en bossen waar je dit allemaal kan toepassen.

Buiten en binnen trainen

Een Personal Trainer kan zijn trainingen buiten en binnen doen. Met warm weer train je misschien liever buiten of juist binnen met airco. Het kan allemaal. De Personal Trainers van First Class Fitness helpen jou verder met de stappen om op de juiste manieren doelen te halen. Wil meer weten over buiten trainen Lees dan dit. 

First Class Fitness Delft helpt u verder. 


Neem vandaag nog contact met ons en wij zullen een afspraak met u maken voor een geheel vrijblijvende kennismaking

landingpage algemeen
nl_NLDutch
Kies je korting