Basic Fit Delft

Basic Fit Delft

Basic Fit versus First Class Fitness Delft

Ook zoekend naar een passend fitness concept? Dan zal Basic Fit Delft wellicht een van de eerste opties zijn waar jij aan denk. Bewezen is dat een all-fit-one formule voor vele mensen niet de juiste keuze is om sporten op een verantwoorde manier vol te houden. Een tegenpool van Basic Fit Delft is BMFITT Delft. Wij vertellen meer in deze blog waarom.

Goedkoop is vaak duurkoop

Een fitnessabonnement aanschaffen en er vervolgens geen gebruik van maken maakt deze keuze, ook als is de het abonnement nog zo goedkoop, altijd duurkoop. Het lijkt zo aanlokkelijk, bijna voor niets een abonnement aanschaffen bij een fitnesscentrum in jouw plaats. zelf je hele gezin kan er mee gaan sporten. Echter blijkt dat 90% van de abonnementen bij een groter fitness onderneming niet of nauwelijks gebruikt worden. Daar ga je dan met al je voornemens. Die stoppen dus bij de aanschaf van zo’n abonnement.We leggen je uit waarom…

Dé stok achter de deur effect

Gezondere leefstijl als meer bewegen en gezond eer eten doe je vooral voor jezelf. De mens is vaak lui en schuift alle goede voornemens voor een gezondere leefstijl voor zicht uit. Een coach maakt het verschil. Een coach motiveert en laat je inzien dat je het niet voor niets doet. Hij legt je uit hoe je moet volhouden en welke stappen je als eerst het beste kan zetten. Een coach werkt als dé stok achter de deur. Luiheid en opschort gedrag zal hierdoor geen kans krijgen en doelen worden behaald. Het verschil tussen Basic Fit Delft en First Class Fitness Delft is dus dat First Class Fitness werkt met de juiste coaches.

Gediplomeerd en doelgericht

De coaches die bij First Class Fitness Dekft werken zijn allen gediplomeerd waardoor ze zeer professioneel en doelgericht te werk gaan. Wat jou doel ook is. Afslanken, gespierder en/of fitter worden, meer energie krijgen Ga met ons de uitdaging een en nooit zal een abonnement meer duurkoop worden maar juist de beste koop tot nu toe!

First Class Fitness jouw partner, zet vandaag de eerste stap!

Enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal? Nu nog even het contactformulier invullen.Fi

landingpage algemeen
nl_NLDutch
Kies je korting