Bedrijfsfitness Delft

[vc_row enable_grid_lines=""][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

First Class Fitness biedt bedrijfsfitness aan in Delft e.o.

Bedrijfsfitness zegt niets over de inhoud van fitness. Je bent vrij dezelfde vorm te kiezen
De term is ontstaan omdat werkgever en werknemer afspraken maakten waardoor er een benaming is ontstaan die beide financieel voordeel oplevert.

Bewegen, de Belastingdienst betaalt mee.

Werknemers kunnen bij elk fitnesscentrum een abonnement afsluiten en kunnen dit met het brutoloon laten verrekenen. Vanzelfsprekend dient een werknemer dit met zijn of haar werknemer als secundaire arbeidsvoorwaarde bespreekbaar t maken. Onder de zogenaamde werkkostenregeling bestaat niet langer de verplichting om elke verrekening minutieus richting de Belastingdienst te verantwoorden. Zolang uw uitgaven binnen de forfaitaire ruimte vallen, hoeft u deze uitgaven niet aan de Belastingdienst te verantwoorden.
Uw werkgever, of als u werkgever bent, kan uw accountant u hierover nader inlichten.

Bedrijfsfitness, niet alleen fiscaal voordeel.

Voor First Class Fitness hoeft Bedrijfsfitness niet perse alleen te bestaan uit de duiding van het fiscale voordeel.
Immers, een inventarisatie kan duidelijk maken dat er bij personeel tal van werkgerelateerde issues kunnen zijn die gericht kunnen worden geadresseerd met bedrijfsfitness.
Neem voor een een dergelijke informatie vrijblijvend contact op.

Bedrijfsfitness, de beste secundaire arbeidsvoorwaarde.

Ongeacht of je werkgever of werknemer bent, bedrijfsfitness is in meer opzichten een bijzonder gezonde investering. Neem vandaag nog contact op om ons aantrekkelijke concept voor bedrifjsfitness door te spreken.

 

 

 

[/vc_column_text][vc_custom_heading text="Ja! Stuur mij alle informatie." font_container="tag:h3|text_align:left" use_theme_fonts="yes"][gravityform id="9" title="false" description="false" ajax="false"][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row]

nl_NLDutch
Kies je korting