Bedrijfsfitness Den Haag

bedrijfsfitness nootdorp

Investeer in fitter personeel

Fitte mensen zijn gelukkige mensen en gelukkige mensen werken meer met plezier. Dat kan voor u een reden zijn om te investeren in bedrijfsfitness. Op de werkvloer heeft u vaak aardig zicht op het functioneren van uw personeel. Weet u ook hoe ze hun vrije tijd invullen? Weet u wat er speelt bij uw personeel? Zijn ze fit, hebben ze een gezonde leefstijl, zorgen ze goed voor zichzelf?

De gang naar meer bewegen wordt door Bedrijfsfitness ingezet

Het is bewezen dat veel mensen niet toekomen aan de beweegrichtlijnen die de gezondheidsraad in 2017 heeft bepaald. Deze beweegrichtlijnen huden in dat voor een gezond lichaam je minimaal 2,5 uur per week matig intensief moet bewegen. Daarbij komt het advies om ook spierversterkend oefeningen te doen 2 keer per week. Weet u wie hier  aan voldoet onder uw personeel?

Bedrijfsfitness De Haag, een fiscaal voordeel

Hoe het werkt! Uw werknemers kunnen bij elk fitnesscentrum een abonnement afsluiten. Dit wordt dan met het brutoloon verrekend. Voorwaarde is wel dat u als werkgever dit met zijn of haar werknemer als secundaire arbeidsvoorwaarde bespreekbaar maakt. Deze regeling valt onder de zogenaamde werkkostenregeling. Er bestaat niet langer de verplichting om elke verrekening minutieus richting de Belastingdienst te verantwoorden. Zolang uw uitgaven binnen de forfaitaire ruimte vallen, hoeft u deze uitgaven niet aan de Belastingdienst te verantwoorden. Meer weten? Uw accountant kan u hierover bijpraten.

Meer dan alleen fitter worden

Voor First Class Fitness hoeft Bedrijfsfitness niet alleen te bestaan uit het gegeven van het fiscale voordeel. Er kunnen andere zoals werkgerelateerde gezondheidsproblemen spelen bij uw personeel. Denk hierbij aan de zogenaamde KANS (klachten aan nek en schouder). Personeel dat veel zit en te weinig beweegt krijgt vaak chronische klachten in spieren en gewrichten. Wij maken graag met u een afspraak om dit met u te bespreken.

Bedrijfsfitness, als secundaire arbeidsvoorwaarde.

Ongeacht of je werkgever of werknemer bent, bedrijfsfitness is in meer opzichten een bijzonder gezonde investering. Meer weten? Maak vandaag nog een afspraak
landingpage algemeen
en_GBEnglish
Choose your discount