Fitness TU Delft

[vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_empty_space height="62px"][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_column_text]Fitness TU Delft[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_column_text]

Fitness als investering in gezondheid

Het woord fitness zegt veel over de betekenis van de activiteit. We weten tenslotte allemaal wel wat fit zijn betekent. Wanneer je gepland beweeg inspanningen levert met als doel om veranderingen te bewerkstelligen, is er sprake van fitter worden. Deze veranderingen kunnen onder andere zijn het opbouwen van spiermassa en verbeteren van je algehele conditie.

Fit zijn is zinvol voor iedereen. Jong en oud. Ook senioren kunnen hun fitheid behouden of verbeteren door tot op hoge leeftijd dagelijks te blijven fitnessen. Fitter word je al als je dagelijks een uur beweegt of traint. Hoe meer routine hoe fitter je je gaat voelen. Fitter zijn heeft direct relatie met je gezondheid. Een fitter lijf zal weerbaarder zijn en minder vatbaar zijn voor ziektes.

Fitness voor docenten

In het verleden werd nogal eens de vergelijking gemaakt dat zitten het nieuwe roken was. Dat is wel wat achterhaald en genuanceerd. Je kan een zittend beroep hebben maar toch werken aan je gezondheid. Werken aan je fitheid door fitness kan ook bij een zittend beroep. Er zijn beroepen die nu eenmaal veel zittend uitgevoerd worden. Doceren wordt in veel gevallen zittend gedaan, ook op de TU in Delft.

De TU Delft kent meer disciplines dan doceren. Van applicatiebeheerder, systeembeheerder, onderhoudsmonteur, hoogleraar of professor, allen hebben belang bij een fit zijn. Maar hoe kom je nu in die cyclus van regelmatig fitnessen?

Fitnessen met een Personal Trainer in de buurt van de TU Delft

Verantwoord fitnessen doe je bij voorkeur met een Personal Trainer.
Gelukkig is er steeds  meer aandacht voor op een verantwoorde manier gezonder bewegen. Ook op het werk. Al zie je dat er ook veel mensen op eigen gelegenheid dit gaan doen. Zie een stuk hierover in het parool; Sport op het werk beperkt zich niet meer tot fitness. 

Een Personal Trainer, breed opgeleid, zal pas na een zorgvuldige intake met jou aan de slag gaan en een fitnessprogramma voorschrijven die bij je past. Populair is tegenwoordig het zogenoemde Small Group Personal Training. Een betaalbare vorm van Personal Training waarbij je elkaar stimuleert in motivatie en resultaten.

BMFITT grenst aan de TU Delft. Een Personal Trainer in de buurt, ondersteunt de motivatie om te trainen.

Genoeg redenen om vandaag nog te starten met Fitnessen

Om er eens een paar te noemen: Bewegen

  • voorkomt overgewicht
  • is goed voor je hart
  • kan diabetes voorkomen
  • kan stress en depressie voorkomen
  • kan osteoporose voorkomen
  • is goed voor je hart
  • is goed voor je sociale leven
  • geeft je energie
  • enzovoorts

 

BMFITT, grenzend aan de TU Delft, daagt jou uit!

Wij dagen jou uit om een afspraak te maken voor een gratis intake bij BMFITT.
BMFITT grenzend aan de TU Delft is eenvoudig te bereiken en werkt alleen met opgeleide Personal Trainers. Zij staan voor jou klaar om jouw doelen te bereiken. Denk hierbij aan ontspanning, fitter worden, afvallen, spiermassa opbouw.

Neem vandaag nog contact op met BMFITT. en vraag die gratis intake aan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_empty_space height="62px"][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_custom_heading text="Intake aanvragen" font_container="tag:h4|text_align:left" use_theme_fonts="yes"][contact-form-7 id="7" title="Gratis intake"][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_empty_space height="62px"][vc_empty_space height="62px"][/vc_column][/vc_row]

en_GBEnglish
Choose your discount