Trainen TU Delft

Trainen is net als studeren

Wanneer je gepland inspanningen levert met als doel om veranderingen te bewerkstelligen, is er sprake van trainen. Deze veranderingen kunnen zijn het opbouwen van spiermassa, het kwijtraken van buikvet, algemeen afslanken, het versoepelen van je motoriek of het veranderen van je vetpercentage. Voor het behalen van die doelen, is herhaling en professionele begeleiding essentieel, omdat je op zoek moet gaan naar je grenzen. Trainen is zinvol voor iedereen. Jong en oud. Ook senioren kunnen hun mobiliteit behouden door tot op hoge leeftijd dagelijks te blijven doen. Verder is trainen al zinvol als je per dag een uur traint. Met name door herhaling zal het lichaam de trainingsprikkel omzetten in resultaat. Zorg altijd voor voldoende tussentijdse rust, zodat je kan herstellen.

Door trainen word je sterk

Het is bewezen dat je door trainen geleidelijk sterker wordt. Je gaat werken aan een vaardigheid die steeds beter gaat. Dat betekent wel dat je de trainingen op moet voeren. Je lichaam gaat zich instellen op de resultaten en vraagt meer inzet om het resultaat te vergroten. Dat klinkt eenvoudig maar vraagt wel kennis en ook deskundige begeleiding. De TU Delft kent vele disciplines. Van applicatiebeheerder, systeembeheerder, onderhoudsmonteur, hoogleraar of professor, allen hebben belang bij een vitale gezondheid en een soepele motoriek. Maar hoe kom je nu in die cyclus van regelmatig bewegen.

Trainen met een Personal Trainer in de buurt van de TU Delft

Verantwoord trainen doe je bij voorkeur met een Personal Trainer. Een voorbeeld van veelal onverantwoord trainen, is joggen. Ze zijn niet meer weg te denken uit menig straatbeeld, de joggers. Hardlopers in strakke broeken, hippe schoenen. Maar die schoenen zijn niet altijd geschikt om de zware belasting op gewrichten op te vangen. Voor wie al jogt. is het verstandig een hartslagmeter te gebruiken, om goed zicht te houden op de maximale belasting. Een artikel in HP De Tijd is illustratief als het gaat om joggen. Een Personal Trainer, breed opgeleid, zal pas na een zorgvuldige intake met jou aan de slag gaan en een trainingsinspanning voorschrijven die bij je past. Populair is tegenwoordig het zogenoemde Small Group Personal Training. Een betaalbare vorm van Personal Training waarbij je elkaar stimuleert in motivatie en resultaten. First Class Fitness grenst aan de TU Delft. Een Personal Trainer in de buurt, ondersteunt de motivatie om te trainen.

Genoeg redenen om vandaag nog te starten met trainen

Om er eens een paar te noemen: Bewegen
  • voorkomt overgewicht
  • is goed voor je hart
  • kan diabetes voorkomen
  • kan stress en depressie voorkomen
  • kan osteoporose voorkomen
  • is goed voor je hart
  • is goed voor je sociale leven
  • geeft je energie
  • enzovoorts
 

First Class Fitness, grenzend aan de TU Delft, daagt jou uit!

Wij dagen jou uit om een afspraak te maken voor een gratis intake bij BMFITT. First Class Fitness grenzend aan de TU Delft is eenvoudig te bereiken en werkt alleen met opgeleide Personal Trainers. Zij staan voor jou klaar om jouw doelen te bereiken. Denk hierbij aan ontspanning, fitter worden, afvallen, spiermassa opbouw. Neem vandaag nog contact op met First Class Fitness. en vraag die gratis intake aan.
landingpage algemeen
en_GBEnglish
Choose your discount