Fitness Technische Universiteit Delft

[vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_empty_space height="62px"][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_column_text]

Fitness om doelen te bereiken

De meeste mensen weten wel hoe het zit. Wat je moet doen om fitter te worden en/of om op gewicht te komen en te blijven. Meer bewegen en op je voeding letten is de enige manier om gezondheidsdoelen te halen. Bewegen in een Fitnessomgeving kan hieraan bijdragen. Fitness is erop gericht je lichaam in een goede conditie te brengen en ook te houden. Er zijn twee soorten fitnesstrainingen. Cardio- en krachttraining.

Cardiotraining

In de fitness kennen we twee categorieën. De eerste is cardiotraining. Cardiotraining is er op gericht om je conditie te verbeteren. Bij cardiotraining gaat je hartslag omhoog. Je gaat zwaarder ademen. Dit zorgt voor een beter cardiovasculair vermogen. Dat wil weer zeggen dat je beter uithoudingsvermogen krijgt. Hierdoor kan je bij regelmatig cardiotraining de training steeds langer volhouden. Cardiotraining doe je op apparaten als loopband, spinningfiets maar ook de cross- en roeitrainer en zonder apparaten als hardlopen en spingen.

Krachttraining

Tijdens de krachttraining werk je ook aan je conditie maar voornamelijk ook aan het verstevigen van je spieren. Spiertraining doe je door korte explosieve bewegingen te maken met gebruik van een fitnessapparaat of gewichten. Het gaat ook met vrije oefeningen als plank push-ups.

Hoe gebruik je wél optimaal je fitness-abonnement

Gezondheidsdoelen doelen bereiken? Tussen weten en doen zit nog een groot gat. Veel onderzoekingen zijn er gedaan waarom velen een abonnement aanschaffen van een fitnesscentrum maar er maar niet aan toekomen om hier ook echt optimaal gebruik van te maken. Dicht bij de Technische Unie in Delft zit een bijzondere fitness gelegenheid. Een korte afstand tussen werk en fitness is al een groot voordeel. Voor, tijdens of na je werk bij de Technische Unie in Delft is er gelegenheid om een korte uitstap te maken naar BMFITT. Daar staan professionele coaches klaar om jou op persoonlijke afspraak te begeleiden. En dat laatste.. 'Persoonlijke Afspraak' is een tweede, maar o zo belangrijke stok achter de deur, dat jij ook echt gaat Fitnessen.

Fitness voor iedereen bij Technische Universiteit Delft

Fitness is instapbaar op ieder niveau. Of je nu een getraind iemand bent met veel sport ervaring of helemaal niet gewend bent om te sporten. Na een uitgebreide intake kijken wie jij bent en waar jij staat. Zodat het programma ook past bij jou en het fitnessen leuk maar wel uitdagend wordt. Wij stimuleren ook altijd om samen met een collega te komen. Dat geeft meer motivatie.

BMFITT is in de buurt van de TU Delft.

BMFITT is een fitness gelegenheid die dichtbij de Technische Universiteit in Delft is. BMFITT bestaat al enige jaren en heeft ervaren goed opgeleide Personal trainers in huis. Heb je een afvalwens dat zijn er ook gediplomeerde en geaccrediteerde gewichtsconsulenten aanwezig. Dit totaalpakket is ideaal.

Wacht niet en start vandaag met fitness

Ben klaar met uitstellen en zoeken van redenen waarom je niet start met fitnessen. Er zijn voldoende redenen om wel te gaan starten. Wij helpen jou om van je doelen een succes te maken.

BMFITT, grenzend aan de TU Delft, daagt jou uit!

Wij dagen jou uit om een afspraak te maken voor een gratis intake bij BMFITT.
BMFITT grenzend aan de TU Delft is eenvoudig te bereiken en werkt alleen met opgeleide Personal Trainers. Zij staan voor jou klaar om jouw doelen te bereiken. Denk hierbij aan ontspanning, fitter worden, afvallen, spiermassa opbouw.

Neem vandaag nog contact op met BMFITT. en vraag die gratis intake aan.0[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_empty_space height="62px"][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_custom_heading text="Intake aanvragen" font_container="tag:h4|text_align:left" use_theme_fonts="yes"][contact-form-7 id="7" title="Gratis intake"][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_empty_space height="62px"][vc_empty_space height="62px"][/vc_column][/vc_row]

nl_NLDutch
Kies je korting