Heupklachten verhelpen en voorkomen in Delft

[vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_empty_space height="15px"][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

heupklachten voorkomen en verhelpen

Slijtage van de heup kan pijnlijk zijn

Slijtage van het heupgewricht is een onomkeerbaar proces. Je hebt het heel lang niet in de gaten. Opeens ga je het voelen. Bewegen wordt pijnlijk. Heupklachten zijn de meestvoorkomende gewrichtsklachten bij Nederlanders. Het ontstaat voornamelijk uit een verkeerde houding. Beweegarmoede is ook een oorzaak.

Beweegarmoede met als gevolg een versleten heup

Het centrum van je gewrichten is je heupgewricht. Dit is het grootste gewricht van je lichaam. Je heup veroorzaakt 80% van al je lichamelijke kracht. Als je weinig beweegt is de kans groot dat je heupgewricht uit balans gaat. Veel zitten geeft een onevenredige druk af op dit gewricht. Door regelmatig te bewegen zoals wandelen, fietsen, hardlopen maar ook staande krachtoefeningen zullen je heupgewricht sterk houden. Door te bewegen houd je ook de smering van je gewrichten intact. Dat is nodig voor de soepelheid en vorming van kraakbeen.

Heupklachten voorkomen in Delft

Een medical Personal Trainer zal altijd kijken of je lichaam goed in verhouding staat. Dat is belangrijk als start voordat je intensief gaar sporten. Hiervoor wordt het een stuk veiliger en kan voorkomen worden dat je heupklachten krijgt. BMFitt Delft heeft medical Personal Trainers in dienst. Zij weten precies hoe ze om moeten gaan met heupklachten voorkomen en verhelpen. Minder heupklachten krijg je door de juiste houding, trainingen en interventies. BMFitt Delft helpt u graag.

Pijnloos bewegen

Allereerst is pijnloos bewegen heel belangrijk. Dat kan het beste aangeleerd worden in functionele natuurlijke beweeg componenten. Wat dat inhoud kan een personal trainer van BMFitt Delft jou precies uitleggen.

Heb jij last van heupklachten? Maak dan vandaag nog een intake afspraak bij ons. Wij helpen je graag!

[dt_sc_button type="type1" iconstyle="no-icon" link="http://firstclassfitness.club/contact/" size="xlarge" variation="black" target="_blank"]GRATIS INTAKE[/dt_sc_button][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3" css=".vc_custom_1677502140770{padding-left: 20px !important;}"][vc_empty_space][vc_wp_search title="Zoeken"][vc_wp_posts number="5"][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

nl_NLDutch
Kies je korting