Hoogopgeleide Personal Trainer

Hoogopgeleide Personal Trainer

Hoogopgeleide Personal Trainer in de regio Delft

Personal Trainer Delft, dat is een veel gebruikte zoekterm die gebruik wordt om een Personal Trainer te vinden in de regio Delft.
Maar waar let je op bij het zoeken naar een Personal Trainer? Niet alleen in Delft of Zuid-Holland maar overal in Nederland is het belangrijk dat je een hoogopgeleide personal trainer vindt die gecertificeerd is.
Dit maakt je natuurlijk niet gelijk een goede Personal Trainer, maar het betekent wel dat je een bepaalde basis kennis bezit.

Opleidingen

Welke opleidingen kan een Personal Trainer allemaal volgen en wat zijn goede opleidingen? Kijk eens op de website van een Personal Trainer naar de diploma’s die hij heeft gehaald. Vervolgens zoek je de opleidingen op, hoe lang duurt een opleiding en wat leert een Persona Trainer daar eigenlijk? Kan je wel wat vinden over de opleiding of is het een vage opleiding uit het buitenland?
Je besteedt een flink bedrag aan de Personal Trainer, dus even 20 minuten onderzoek doen naar de achtergrond van een hoogopgeleide Personal Trainer is zeker aan te raden.
Een Personal Trainer die serieus met zijn vak bezig is heeft bekende opleidingen gedaan van langere periodes en ook kortere cursussen om zichzelf constant te blijven ontwikkelen.
Dit laat de Personal Trainer dit uiteraard zien op zijn of haar website.

De drie basis elementen

Er zijn drie basiselementen die belangrijk zijn voor een optimaal resultaat:

1. Voeding

- 80% van het totale resultaat hangt samen met voeding, dus kennis van voeding is belangrijk als je een personal trainer in dienst neemt

2. Training

- Heeft de trainer verstand van houdingsregulatie, kent hij de spieren uit zijn hoofd, snapt hij waar een spier begint en waar een spier naartoe gaat en hoe ze verbonden zijn met elkaar.

3. Coaching

- Kan een Personal Trainer jou wel coachen, op de momenten dat je niet met de Personal Trainer bent?

Heeft de Personal Trainer op deze drie gebieden een opleiding gehaald? Dan bezit hij het totale pakket om optimaal resultaat te behalen.

Neem vandaag nog contact met ons op. 

 

nl_NLDutch
Kies je korting