Sport Technische Universiteit Delft

Sport Technische Universiteit Delft

Wat heeft sporten gemeen met de  Technische Universiteit Delft?

First Class Fitness is een kwaliteitsgym in Delft. Wij volgen op de voet veel nieuws omtrent het welzijn van de medewerkers en studenten van de Technische Universiteit in Delft. Zo heeft de Technische Universiteit in Delft in februari een heuse Wellbeing week georganiseerd met veel online sportlessen. Heel mooi dat dit aangeboden wordt. Daar willen wij graag bij aansluiten.

Beweeg zoveel je kan

Bewegen is de voeding van onze gezondheid. Daarom is ons motto: Je krijgt een gezonder lijf als je beweegt en een gezonder lijf functioneert en leert beter. Dat willen we toch allemaal. Het is bewezen dat als je langdurig te weinig beweegt je concentratie slechter wordt. Heel veel andere gezondere keuzes komt dan op de tocht te staan. Beweeg dus zoveel je kan.

Sneeuwbaleffect

Simpel uitgelegd werkt het als een sneeuwbal. Steeds minder bewegen en sporten zorgt voor een steeds groter lek in motivatie. Dat is op het gebied van heel veel keuzes. Je gaat ongezonder eten en slechter slapen. Hierdoor word je moe en ga je nog minder bewegen. Je raadt het al. De spiraal gaat duidelijk naar beneden. Doorbreek deze spiraal en blijf sporten. Ook als je een dag geen zin hebt. Pak het morgen weer op.

Doorbreek je negatieve spiraal

De negatieve spiraal doorbreek je door allereerst toe te geven dat het heel menselijk is als je een keer geen zin hebt om te sporten. Sport in combinatie met jouw soort connectie bij Technische Universiteit Delft kan er voor zorgen dat je mogelijk door omstandigheden niet toekomt aan sporten. Denk hierbij aan ziek zijn en/of als je andere  prioriteiten moet stellen. Deze prioriteiten kunnen ook leuke plezierige zaken zijn. Een feest, vakantie, geboorte noem het maar op. Het niet toekomen aan sporten is menselijk en zal altijd blijven voorkomen. Om niet in een negatieve spiraal te komen van helemaal niet meer sporten hebben wij de volgende tips.

  • Zet altijd vaste sportmomenten in je agenda
  • Neem jezelf voor morgen het sporten weer op te pakken als het even niet gaat
  • Nodig een maatje uit om samen te gaan sporten
  • Geef jezelf de ruimte om sporten een keer over te slaan.

First Class Fitness, de sportgelegenheid voor de Technische Universiteit Delft

First Class Fitness biedt de meest professionele fitness en sport mogelijkheid in de buurt van de Technische Universiteit in Delft. Beschikbaar voor iedereen met trainingsschema’s op maat en persoonlijke begeleiding. Wij staan voor jou klaar om jouw doelen te bereiken. Denk hierbij aan ontspanning, fitter worden, afvallen, opbouw spiermassa. Vraag nu die gratis intake aan.

Ja! Stuur mij alle startinformatie

landingpage algemeen
nl_NLDutch
Kies je korting