We zijn de laatste jaren (ongewild) gewend geraakt om alles vanuit huis te doen. Werken, leren, boodschappen doen en ook sporten en bewegen. Dat laatste is bij velen niet zo goed bevallen. Dat merken wij in onze studio.

Er is achterstand in te halen in conditie, kracht maar ook gezond lichaamsgewicht. We zien dat steeds meer mensen onze fitnessstudio in Delft weten te vinden. Met deze blog willen we degene die nog niet zover zijn, een kijkje laten nemen in onze studio vanuit de eigen luie stoel. Ga er maar eens goed voor zitten, don’t be shy. Kom eens binnen kijken met de 3D tour.

HOE HET WERKT

Zit je goed? Daar gaan we dan. Je klikt op de link die gekoppeld is aan de tekst Start de 3D tour. Je start in de grootste ruimte waar ook de uitgebreide bar is. Hier kan je genieten van een kopje koffie, thee en een praatje maken. Houd nu je muis op de linkerkant ingedrukt en scroll naar rechts of naar links om de gehele ruimte te bekijken. Rechtsonder in beeld zie een plus teken (+) en een minteken (-) staan. Hiermee kan in- en weer uitzoomen om de ruimte goed van dichtbij te bekijken. Laat je de muis los dan verschijnt er een pijltje. Je kunt met de muis het pijltje volgen om bijvoorbeeld een andere ruimte in te gaan. Zo werkt het.

Klik op deze link: Start de 3D tour

ZET NU DE VOLGENDE STAP

Nu je binnen gekeken hebt wil je vast weten wat Fitst Class Fitness Delft te bieden heeft? Wij werken met goed en up-to-date opgeleide personal trainers die één-op-één, duo-training en small group training verzorgen. Er is veel aandacht voor jou als persoon. Al onze trainingen gaan gepaard met een persoonlijk plan om doelen te bereiken. Dat kan zijn inclusief voedingcoaching en leefstijlcoaching. Wat heb jij nodig hebt om weer fit, sterk en energiek te worden.

WAAR KAN JE ONS VINDEN

First Class Fitness zit aan de Schieweg 1 in Delft. Voor het pand is een ruim parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Je hoeft niet de stad door, dus we zijn ook goed bereikbaar als je uit een omliggende plaats als Pijnacker, Schipluiden, Den Hoorn of Delfgauw komt.

DE KOFFIE STAAT NIET KLAAR

Niets houdt je nu nog tegen om kennis te komen maken met ons team in Delft. De koffie staat niet klaar. Die maken we natuurlijk vers voor je.

Laat je weten dat je komt, dan maken we een afspraak met je.

Comments are closed.