Michella Guhnen

Michella Guhnen

First Class Fitness Delft

Michella Guhnen

Personal Trainer

michella

ZO WERD IK PERSONAL TRAINER
Op jonge leeftijd begon ik met kickboksen, hier had ik veel plezier in. Vanwege inspanningsastma ben ik helaas gestopt. Dit bracht mij wel naar een andere mooie tak van sport; fitness/krachtsport. Na de ontdekking dat er veel mythes de ronde gingen over trainen/voeding besloot ik om Personal Training opleidingen te volgen. Ik wist mijn persoonlijke doelen te behalen en het leek mij geweldig andere hierbij te helpen. Het bleek mijn roeping te zijn, wat volgde was wedstrijdervaring en van mijn passie mijn beroep maken. Inmiddels geef ik fulltime Personal Training met een big smile.

BEWEGEN MOET VOORAL PLEZIER GEVEN
Door mijn energieke manier van Personal Training en humor ervaren klanten het trainen als iets positiefs. Géén oneindige cardiosessies of het klakkeloos volgen van allerlei gekke dieettrends waarover je iets hebt gelezen. Niet langer meer met tegenzin naar de sportschool, maar werken naar jouw doel met plezier. Knallen maar ook tijd voor een dolletje vind ik erg belangrijk! Mijn doel is om jou zowel mentaal als fysiek sterker te maken, tevens ervoor te zorgen dat je het blijft volhouden. Je kunt bij mij 1 op 1 aan de slag, maar ook in de vorm van een duo training waarin je met z’n tweeën traint. Zo heb ik bijvoorbeeld een moeder/zoon, vriendinnen, broer/zus en koppel wat duo training krijgt.

MIJN SPECIALITEITEN
Specialiteiten: – Aankomen/afvallen – Krachttraining – Techniektraining – Mentale ondersteuning/motivatie – Trainingsschema’s opstellen – Voedingscoaching

Wat jouw doelen ook zijn, ik kan je helpen deze te bereiken. Natuurlijk met wetenschappelijk onderbouwde methodes (=bewezen effectief) en zonder dat je er alles voor opzij hoeft te zetten.

Wil jij maximaal resultaat behalen en met een voldaan gevoel en een lach de sportschool uitlopen? Neem dan vandaag nog contact met mij op.

Met sportieve groet,

Michella Gühnen

Enter your details for more information

Trainersformulier
en_GBEnglish
Choose your discount