Bij First Class Fitness verrassen wij graag onze nieuwe klanten. Uit waardering maar ook om ze nog verder te helpen met hun fitter en slanker lijf. We zijn intussen gewend aan vaker vanuit huis te werken. Hoe mooi komt dan deze Goodybag van pas met daarin een GRATIS Fitness thuisset.

Waar bestaat de Fitness thuisset uit

De set bestaat uit: ✅ Suspension trainingsset, om je hele lichaam effectief te trainen ✅ Foambal, maakt je trainingen afwisselend en leuker ✅ Set fitness weerstandsbanden, verzwaar je trainingen door deze banden te gebruiken Deze set biedt jou de mogelijkheid om thuis een volledige work-out uit te voeren. Thuis trainen was nog nooit zo leuk. Weet je wat ook mooi megenomen is? Alle materialen zijn eenvoudig mee te nemen op vakantie of als je de trainingen buiten wilt uitvoeren. De Suspension trainingsset kun je eenvouding om een boom of tak doen. Hoe hoger de tak hoe zwaarder de training. Heb jij al een boom op het oog?

Dit biedt  First Class Fitness jou

De trainers van First Class Fitness zijn allen goed en up-to-date opgeleid. First Class Fitness is een High End gym met de meest moderne apparatuur die nodig is voor perfecte uitvoer van de trainingen. De mooie ruime douche/kleedkamers en gezellig koffiebar maken het geheel compleet. Trainen was nog nooit zo leuk. Nog even alle voordelen op een rij: ✅ Sporten met plezier ✅ Gediplomeerde trainers ✅ Persoonlijk advies ✅ High end gym

Zo krijg je de goodybag in je bezit

Alle nieuwe leden van First Class Fitness krijgen deze waardevolle Goodybag. Of je nu een personal training sessie, een DUO training of mee wilt gaan doen aan de groepslessen. Natuurlijk starten wij altijd met een uitgereid intakegesprek. Deze is gratis en daarin kijken we welke opties in training en begeleiding het beste bij jou past.

Claim nu jouw gratis Goodybag met unieke fitness thuisset

“Ja! Kom maar hier met die Goodybag”
Comments are closed.