Als fitbedrijf, gespecialiseerd in gezondheidsmanagement, stellen we evenwichtige programma’s samen om onze klanten op een slimme manier te begeleiden naar een gezondere versie van hunzelf. Maar wat schuift dat?

Met de term ‘wat schuift dat’, willen we het hier eens hebben over wat een programma als onze ‘combi deal’ oplevert. Een terechte vraag.

Een paar voordelen van een sterk en slank lichaam op een rij

 1. Behoud gezonde nieren
  Met een slank lichaam is het veel makkelijker je nieren gezond te houden. Er is een duidelijke relatie tussen je lichaamsgewicht en het risico op nieraandoeningen. Recent onderzoek heeft dit nog eens aangetoond.
 2. Lager risico op diabetes type 2
  Volgens cijfers van het Diabetesfonds hebben 1,2 miljoen Nederlanders diabetes. En iedere week komen er 1000 bij. Met een gezond gewicht is het risico om diabetes type 2 te ontwikkelen een stuk kleiner.
 3. Kleiner risico op hartziekten
  Een gezond gewicht helpt je aanmerkelijk om het risico op hartziekten aanzienlijk te verlagen.
 4. Kleiner risico op kanker
  Met een gezond gewicht heb je een kleinere kans op het ontwikkelen van kanker. Dit geldt voor allerlei soorten kankers. De Centers for Disease Control and Prevention die hier onderzoek naar heeft gedaan, rapporteert dat er een duidelijke link is tussen overgewicht en kanker. Het stelt dat het bereiken en behouden van een gezond gewicht een rol speelt bij het voorkomen van kanker.

En de lijst is nog veel langer. Maar laten we het vooral ook gezellig houden. Een lange lijst met enge ziektes hier op te nemen, stimuleert mensen zelden om in beweging te komen en stappen te zetten naar een gezonder leven. Daarom is het ook belangrijk te benadrukken dat mensen zonder overgewicht vaak een betere psychische gesteldheid hebben. Immers, overgewicht gaat nog al eens samen met een negatief zelfbeeld, vaak onderhouden door negatieve opmerkingen uit de omgeving van mensen met overgewicht. Een slank lichaam schept dus vooral ook vreugde in het leven. En wie wil dat nu niet?

Hulp vragen en ook krijgen

Een ander belangrijk aspect is je te realiseren dat je het niet alleen hoeft te doen. Meer dan 50% van de Nederlanders heeft overgewicht. Als het eenvoudig was, dan waren er veel minder mensen met overgewicht. Hulp vragen is dus een voor de hand liggende eerste stap.

De Combi deal, een ‘sneak preview’

Zoals vermeld, de Combi deal is een slim samengesteld beweeg- en voedingsprogramma, met een hoge succesfactor. Door sportief te bewegen in een kleine groep wordt de motivatie om dit vooral onderdeel van je leefstijl te maken, vergroot. Een ander onderdeel van dit programma is dat je wekelijks apart wordt genomen waarbij je in je eetgewoontes wordt gecoacht.

→ De sneak preview bestaat vooral uit de getuigenissen van onze klanten. Volg deze link en schuif de schuiven op de foto’s van rechts naar links en kom onder de indruk van de resultaten.

Wil jij ook gebruik maken van aalle voordelen die First Class Fitness biedt? Maak dan een afspraak voor een gratis intake. 

 

Comments are closed.