kroon

Wat wordt de kroon op jouw werk?

Iedereen kent wel de gezegde; ‘Kroon op het werk”. Hoe toepasselijk om dit op Koningsdag aandacht te geven. Letterlijk betekent ‘kroon op het werk’; ‘het werk prachtig voltooien’. Een Koning draagt een kroon, of hij nu wel of niets iets prachtigs voltooid heeft. Vandaag aandacht hoe jij een kroon op jouw werk kunt krijgen. Een kroon verdienen we allemaal. Maar je moet er wel wat voor doen.  

Een kroon verdienen met meer bewegen

Bewegen is goed meer bewegen is beter. Heb jij ook een stappenteller op je telefoon maar wijst deze dagelijks niet meer dan 2000 stappen aan? Tja, dan kan je wel wat meer peper in je achterste gebruiken om meer te gaan bewegen. Bewegen kun je thuis en op je werk doen. Denk hierbij aan vaker de trap nemen en geregeld gaan staan en gaan zitten. Buiten heb je nog meer mogelijkheiden om meer te gaan bewegen zoals wandelen of fietsen. Om bewegen leuk te maken heeft First Class Fitness de leukste afwisselende groepslessen. Deze kan je alle dagen in een week volgen. Betaalbaar en super effectief om jouw kroon te bemachtigen. Er zit zeker een tijdstip bij dat het ook jou lukt om een groepsles mee te doen.

Een kroon verdienen met gezond eten

We kennen allemaal de zin: “dagelijks 2 stuks fruit en 2 ons groente”, als het om gezond eten gaat. Die 2 ons groente mag wel wat meer zijn. Het voedingscentrum adviseert tegenwoordig 250 gram groente per dag. Hoe zit dat bij jou? Kom jij aan deze hoeveelheden? Gelukkig zijn steeds meer mensen gezonder gaan eten en dat is fijn. Om aan voldoende groente per dag te komen is het goed om ook tijdens je ontbijt en lunch groente toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tomaatjes op je boterham met kaas in de ochtend en een bakje sla bij de lunch. De personal trainers van First Class Fitness zijn allen ook opgeleid als voedingscoach. Zij kunnen jou de juiste persoonlijke tips geven om gezonder te gaan eten. Kom maar op met die gezonder eten kroon!  

“Meer groente eten op een dag is goed voor je gezondheid en lijn “

Een kroon verdienen met meer ontspanning

We leven in een tijd waar de druk om te presteren steeds groter wordt. Prive-/werkbalans komt door onder andere het thuiswerken, onder druk te staan. Ontspanning als actiepunt opnemen in je agenda is essentieel om je fitter en gezonder te voelen. De manier waarop jij ontspanning ervaart is natuurlijk heel persoonlijk. Voor de een is dit een lange wandeling maken, velen zien sporten als ontspanning en weer een ander stort zich op een hobby. Zolang je je hoofd leeg kunt maken en het energie en voldoening geeft vedien jij een kroon op jouw ontspanningsactiviteit. Wist jij dat First Class Fitness Delft diverse mogelijkheden biedt om heerlijk je hoofd leeg te maken? Personal training en diverse groepslessen passen prima bij een gezonde manier om je hoofd leeg te maken.

First Class Fitness als jouw ‘Hofleverancier’

Het predicaat Hofleverancier krijg je als je een vooraanstaande plaats inneemt als ondernemer in de regio. Tja dat kan je natuurlijk wel zeggen van ons bedrijf. Echter moet je ook een veelvoud van 25 jaar bestaan. Dat tikken we helaas nog niet aan. Wij nodigen je van harte uit om kennis te komen maken met ons bedrijf en onze dienstverlening. Zet een kroon op jouw werk en jouw leven en laat onze personal trainers je hiermee helpen.

Word nu lid van First Class Fitness

First Class Fitness is een Personal Training Studio in Delft. Het team van First Class Fitness bestaat uit personal trainers die allen een specialisatie hebben, waaronder het begeleiden van dames in krachttraining. Word je liever door een vrouwelijk personal trainer begeleid, maak dan je wensen duidelijk. Je kunt bij hen terecht voor Personal Training, Small Group Traning, Voedings- en leefstijladvies. Vraag geheel vrijblijvend en gratis een intakegesprek aan. De personal trainer neem dan contact met je op en maakt een vrijblijvende afspraak.
Comments are closed.