Expat TU Delft

[vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_empty_space height="62px"][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_column_text]

Expat in Delft? De cijfers

De afkorting expat staat voor expatriate. Een expat is iemand die tijdelijk of permanent verblijft in een land met een andere cultuur dan die waarmee hij is opgegroeid. Expat wordt meer gebruikt voor mensen die voor een tijdelijke periode vanwege werk (meestal uitzending door een bedrijf of organisatie) in het buitenland wonen en werken. Aangezien werk en banen steeds internationaler worden, wordt het woord expat ook steeds meer gebruikt voor mensen die tijdelijk in dienst zijn van lokale bedrijven. Er wordt gezegd dat expats meestal niet volledig integreren omdat het en tijdelijke status is verbonden met werk en/of studie.
In Delft verblijven op dit moment ongeveer 4.6 procent van de totale inwoners. Dat is ongeveer 4600 expats.

Expats en TU Delft

Veel van de in Delft wonende en werkende Expats zijn verbonden aan de TU in Delft. De TU verzorgt informatiebijeenkomsten voor expats en begeleidt ze waar nodig in alle vragen. Als expat wil je graag de weg vinden in interesses en mogelijkheden die bij jou passen. Zorgen voor een goede gezondheid is er daar één van.

Laagdrempelig maken van een gezonde leefstijl

First Class Fitness is bijzonder goed voorbereid voor expats uit de hele wereld. Dat start met de taal. Engels is de wereldtaal en expats spreken deze taal. Wij spreken dit ook. Al onze coaches spreken goed Engels. Dat is wel zo fijn om te weten als je op zoek bent naar een trainingslocatie in Delft als expat.
Omdat de TU in Delft veel expats heeft is het goed om te vermelden dat onze trainingslocatie dicht bij de TU faciliteiten ligt. Dan maakt het ook voor laagdrempelig om bij ons te komen trainen.

Een gezond lijf is stressbestendiger

Als expat kom je uit een ander land met een andere cultuur. Veel expats moeten wennen aan de Nederlandse cultuur. Dat kan stress veroorzaken. Denk hierbij aan slecht slapen, lichamelijke klachten en concentratieverlies. De kans op een energielek is groot. Het risico om in een vicieuze cirkel te komen ligt op de loer. Werken aan een gezond lijf is belangrijk om stressbestendiger te worden.

Tips voor een gezond lijf

  • Beweeg zoveel mogelijk, iedere dag
  • Eet iedere dag minimaal 300 gram groente en 2 stuks fruit
  • Eet niet te vaak vlees en geen bewerkt vlees
  • Doe energiegevende activiteiten
  • Investeer in goede kwaliteit van slaap
  • Investeer in sociale contacten

Sporten bij First Class Fitness Delft voor expats TU

Ben jij expat in Delft en wil jij werken aan een gezonde leefstijl? Vraag dan bij ons een gratis intake aan.
First Class Fitness grenzend aan de Technische Universiteit Delft is eenvoudig te bereiken en werkt alleen met opgeleide coaches.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_custom_heading text="Ja! Stuur mij alle (start-)informatie" font_container="tag:h3|text_align:left" use_theme_fonts="yes" css=".vc_custom_1624007706477{padding-top: 25px !important;}"][gravityform id="23" title="false" description="false" ajax="false"][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row]

en_GBEnglish
Choose your discount