Wij van First Class Fitness Delft zijn voorstander van gezonde voeding maar ook van gezelligheid. Maar gezellig én gezond uit eten gaan is vaak een uitdaging. Een opvallend en gezond restaurant is The Harvest in Delft. Vanaf heden kunnen leden van First Class Fitness hier genieten van een gezonde maaltijd met maar liefst 10% korting.

Het verhaal van The Harvest

In een tijd waar het boerenbedrijf onder druk staat en lekker en gezond eten niet op iedere hoek van de straat verkrijgbaar is, is The Harvest ontstaan om hier iets aan te doen. The Harvest is een gezellig restaurant in Delft dat zich richt op lekker eten gemaakt van gezonde ingredienten.The Harvest koopt zijn producten direct bij makers en boeren. Zo bouwen ze aan een duurzaam voedselsysteem en werken ze met de meest verse producten. Gezond eten kan ook heel lekker zijn! Leden van First Class Fitness krijgen altijd 10% korting. Hiervoor is een code ter beschikking gesteld die je als lid kunt opvragen bij First Class Fitness.

Zo word je lid van First Class Fitness

First Class Fitness is een Personal Training Studio in Delft. Het team van First Class Fitness bestaat uit personal trainers die allen een specialisatie hebben. Je kunt bij hen terecht voor Personal Training, Small Group Traning, Voedings- en leefstijladvies. Vraag geheel vrijblijvend en gratis een intakegesprek aan. De personal trainer neem dan contact met je op en maakt een vrijblijvende afspraak.

 
Comments are closed.