Ken je Anne&Max in Delft al? Als je het station van Delft aan de zuidzijde uit loopt zie je Anne&Max op de hoek van het vernieuwde stationsplein. Bij Anne&Max ben je elke dag welkom voor ontbijt, koffie&thee, zoet, lunch, High tea, borrel en heb je even geen tijd? Dan neem je je koffie of sandwich toch gewoon mee. En dat allemaal met biologische producten en voldoende vegetarische of vegan opties. Als “huiskamer in de stad” zorgen zij ervoor dat je je altijd welkom voelt.

Korting voor leden van First Class Fitness

Speciaal voor leden van First Class Fitness krijg je op vertoon van je First Class Fitness-app op je telefoon ontvang je een kortingspas met altijd 10% korting. In januari en februari krijg je een gratis energyshake bij een ontbijt.  En dan zitten we nog in de buurt ook, aan het Van Leeuwenhoekpark bij het centraal station. Genoeg reden om eens langs te komen!

Zo word je lid van First Class Fitness

Het team van First Class Fitness bestaat uit personal trainers die allen een specialisatie hebben. Je kunt bij hen terecht voor personal training, voeding- en leefstijladvies. Vraag geheel vrijblijvend en gratis een intakegesprek aan. De personal trainer neem dan contact met je op en maakt een afspraak.
Comments are closed.