Deze week bleek uit cijfers, vrijgegeven door NOC*NSF, dat Nederland na een coronacrisis nu in een beweegcrisis is terechtgekomen. Maar liefst 1.8 miljoen mensen haakten af in coronatijd. First Class Fitness komt in actie om het tij te keren.

Verruiming openingstijden First Class Fitness

De moderne mens heeft een volle agenda. Soms sneuvelt dan het voornemen om het sporten in te plannen. Daar komt bij dat de één is nu eenmaal een ochtendmens is, en de ander een avondmens. Dat maakt het allemaal niet eenvoudiger. Onlangs hebben we dan ook besloten dat wij 24/7 beschikbaar zijn om op afspraak te sporten. ‘Geen tijd’, hoeft nu geen argument meer te zijn om je sportmoment te cancelen.   Laat vandaag nog aan ons weten welk tijdschema het beste bij jou past.

De ideale tijd om te sporten bepaal jezelf!

Zeker in de zomermaanden is het in landen rond de Middellandse Zee heel gebruikelijk om te sporten vanaf 22.00 ‘s avonds. Bij deze keuze speelt de dagtemperatuur een belangrijke rol. Onderzoekers hebben vastgesteld dat je lichaam went aan sporten op vaste tijdstippen. Als je altijd op hetzelfde tijdstip traint, zal je lichaam zich daar op instellen, waardoor je op dat moment sterker bent en ook meer zuurstof opneemt. Zo bestaan er diverse onderzoeken die allerlei voor- en nadelen beschrijven van sporten op bepaalde tijdstippen van de dag. De conclusie is echter dat ieder willekeurig tijdstip beter is om te sporten, dan helemaal geen tijdstip. Kies die tijd waar jij je goed bij voelt!
Maak gebruik van de aanbiedingen
Om de drempel tot sporten te komen nog verder te verlagen hebben we 3 aantrekkelijk aanbiedingen. Volg de links en maak je keuze! – AANBIEDING: → ‘PT EXTRA’ – AANBIEDING: → ‘COMBIDEAL’ – AANBIEDING: → ‘KENNISMAKINGSPAKKET’
Wil jij ook vrij zijn in het kiezen van jouw sporttijd?
“Ja! Stuur mij informatie over de trainmogelijkheden bij First Class Fitness”
Comments are closed.