Bij First Class Fitness werken we natuurlijk volgens de regels van de RIVM. En na 14 januari kan je weer bij ons terecht. In de tussentijd geven we tips hoe je toch in beweging kan blijven. Een soort van boosterplan maar dan anders. 

Bewegen als booster voor je gezondheid

We leven in rare en onzekere tijden. Natuurlijk staan wij achter alle adviezen van het RIVM. De boosterprik kan de omikron variant vertragen en dat biedt perspectief. Een gezonde leefstijl kan ook meehelpen om jezelf weerbaarder te maken door je immuunsysteem te versterken. Ons advies luidt daarom beweeg zoveel je kunt. In deze blog 10 tips hoe je dat dagelijks toe kunt passen

10 tips om meer te bewegen

  1. Wandel zoveel je kunt. ook al zijn het kleine stukjes. Een blokje om, naar de supermarkt, het park etc. Ook meer voetstappen zetten in huis tellen mee.
  2. Doe je kerstkaarten een voor een op de bus. Dat is nog eens een uitbreiding van je wandelingen.
  3. Pak de trap altijd een keer extra als je hem neemt. Woon je gelijkvloers, neem dan de trap naar je etage zoveel mogelijk.
  4. Zet je auto zo ver mogelijk van de locatie waar je je moet zijn. Zo loop je heel wat extra.
  5. Pak zoveel je kunt zelf je huishoudelijke klussen op
  6. Heb je een zittend beroep ga dan tijdens het werk vaker staan
  7. Haal altijd zelf je koffie/thee op je werk
  8. Kies bij meer bewegen vooral wat je graag doet. Is dat dansen, lopen, spelen?
  9. Plan beweegmomenten in op vaste tijdstippen in je agenda. Zo komt het iedereen week weer terug als reminder en gaat het een onderdeel van je patroon worden.
  10. Tot slot, overleg met je personal trainer hoe bewegen een onderdeel kan worden van jouw leefstijl.

Booster Bonus Tip: De First Class Fitness Thuisset

Dagelijks bewegen is dus belangrijk, ook nu First Class Fitness even niet is geopend. Ga aan de slag met de tips en blijf fit. Daarnaast hebben we speciaal voor thuis, een Fitness Thuisset samengesteld. Deze set is helemaal GRATIS bij een traject Personal Training. Je kan de set ook los bestellen. Hieronder zie je de collega’s de set demonstreren. Interesse? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie. [ de thuisset in de praktijk ]“Ja! Ik ontvang graag informatie over de fitness thuisset.”
Comments are closed.