Op bezoek bij gewichtsconsulent Pijnacker

Het went snel. De nieuwe locatie van First Class Fitness is al weer een aantal maanden in gebruik. Het is een mooie high-end personal gym geworden met op ieder terrein een hoog afwerkingsniveau.

Dé fraaie high-end personal gym in Delft

De nieuwe locatie heeft volop daglicht en een aangepaste ventilatie. Maar er is ook een stijlvolle bar, voor een kop koffie of wat ander. Een nieuwe vloer, nieuwe apparaten en fris geschilderd. En er is een luxe doucheruimte, waardoor je na een gymsessie eerst kan douchen, als je daarna bijvoorbeeld doorgaat naar je werk. De goed opgeleide Personal Trainers en coaches staan voor jou klaar.

De fotograaf

Vanwege de grote belangstelling na de heropening van First Class Fitness aan de Schieweg te Delft, kwam het er maar niet van om de vakfotograaf eens de tijd te gunnen nieuwe foto’s te laten maken voor een impressie van het bedrijf.
Remco van Vondelen is een uitzonderlijke fotograaf. Hij heeft een hele middag uitgetrokken om ons bedrijf op een fantastische manier vast te leggen. We zijn trots en zeer tevreden over het resultaat en zijn benieuwd wat jij er van vindt. Kom gerust een kijkje nemen, de koffie staat klaar.fotoshoot trainen delftfitness delft

Wij zijn er klaar voor

De punten staan op de i. In totaal negen gediplomeerde gewichtsconsulenten, personal trainers en leefstijlcoaches staan klaar om jou te begeleiden jouw gezondheidsdoelen te halen. Ben jij er ook klaar voor?

“Ja! Ik ontvang graag informatie over de gratis intake / proefles” 

Comments are closed.