[vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_column_text]

Up-date van de nieuwe First Class Fitness Delft Locatie

Langzaam maar zeker kruipen we richting de opening van onze nieuwe locatie in Delft. We hebben hard gewerkt en het resultaat is er na. Je kunt ons vinden aan de Schieweg 1A in Delft. We hebben een ruimte helemaal verbouwd en naar ons zin gemaakt op de 1e verdieping boven Grano Keukens & Bad van dé woonboulevard in Delft. De nieuwe locatie heeft twee ruime zalen. Een voor Personal Training en in de andere zal op termijn Small Group Training gegeven worden. In de Personal Training zaal is een gezellige zithoek ingericht om een kopje thee of koffie te nuttigen voor of na de trainingen. We hebben twee ruime douches die ook als privé-kleedkamer gebruikt kunnen worden. Het pand heeft ook twee aparte toiletunits.

RIVM Richtlijnen

Het ziet er naar uit dat we voorlopig nog rekening moeten houden met de richtlijnen die het RIVM heeft gesteld voor een veilige manier van training. We hebben natuurlijk onze nieuwe ruimte hierop ingericht. Er is rekening gehouden met ventilatie, voldoende ruimte tussen de materialen en onze Personal Trainers zullen de begeleiding onder de juiste omstandigheden en aan alle veiligheidseisen voldoend. Bj First Class Fitness kan je onder veilige omstandigheden komen trainen. Ondertussen houden we het nieuws uit den Haag in de gaten wanneer de opening een feit zal zijn. We houden jullie op de hoogte.

Kom bij ons sporten, ook tijdens de lockdown

First Class Fitness Delft geeft op dit moment trainingen outdoor en voedingsadvies. Wat jouw doel ook is, iedereen is bij ons welkom. De intake is altijd gratis. Dus maak vandaag nog een afspraak.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_custom_heading text="Ja! Stuur mij alle startinformatie" font_container="tag:h3|text_align:left" use_theme_fonts="yes"][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column width="1/2"][gravityform id="23" title="false" description="false" ajax="false"][/vc_column][vc_column width="1/2"][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.