[vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_column_text]Het is bewezen dat je motivatie beter wordt als je traint met vriend(en), familie en/of bekende(n). Je kan natuurlijk wachten tot je tijdens de groepsleden iemand leert kennen. Beter is als je zelf je groep samenstelt.  Hoe werkt dat nou, samen trainen in een groep bij First Class Fitness?

Samen trainen in een groep

Stel je hebt geen zin in een massale sportschool, maar je wilt ook niet alleen aan de slag. Train dan samen met een, twee of meerdere vrienden of familieleden in een kleine groep. Het zelf samenstellen van je groep is een manier om sporten leuker te maken. Zo motiveer je elkaar en behaal je beter resultaat tegen minder kosten.

Een trainingsmaatje maakt het sporten leuker

Sporten en meer bewegen heeft vooral een gezondheidsnoodzaak bij mensen in Nederland. We vinden dat we het moeten doen voor onze gezondheid. Dat is natuurlijk ook zo, echter vinden veel mensen sporten niet leuk. Dan belemmert ze om het vol te houden. Bewezen is dat je door te sporten met een sportmaatje het sporten veel leuker vindt. Volhouden wordt dan gemakkelijker. Je kijkt er veel meer naar uit. Twee vliegen in een klap.

Waarom trainingsmaatjes motiveren

We leven een druk bestaan. Voor je het weet vergeet je je trainingsafspraak bij de sportschool of komen er andere zaken voor in de plaats. Volgende week dan maar weer. Tenminste als er niets tussenkomt. Dat verandert als je sportmaatje voor de deur staat. Dat geeft een enorme boost in je motivatie. Je zult zien dat niet gaan en/of afzeggen not done is. Afspraken worden in dit geval alleen afgezegd bij noodzaak als ziek zijn.

Alle voordelen op een rij

  • Je traint met mensen die je kent
  • Je stimuleert en motiveert elkaar
  • Je deelt in de kosten
  • Het draagt bij aan plezier in het sporten
  • je geniet van alle voordelen van personal training

Private Group Training bij First Class Fitness Delft

First Class Fitness in Delft biedt de mogelijkheid tot Private Group Training. Wil jij meer weten over deze unieke leuke manier van trainen? Vul dan het formulier in en en wij nemen contact met jou op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_empty_space][vc_custom_heading text="Ja! Stuur mij alle startinformatie." font_container="tag:h3|text_align:left" use_theme_fonts="yes"][gravityform id="23" title="false" description="false" ajax="false"][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.