[vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_column_text]

Maandelijkse nieuwsbrief

2021 is voor ons gestart met de nodige aanpassingen. De 3e lockdown is een feit en dat betekent voor velen thuiswerken. De combinatie van minder reizen en sluiting van de fitnesslocaties zorgt er ook voor dat juist nu we behoefte hebben aan een gezonde leefstijl.

Wij hebben niet stil gezeten. In een nieuwsbrief die vanaf januari maandelijks verschijnt houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen van ons bedrijf en onze dienstverlening.

Wij zitten niet stil!

BMFITT wordt First Class Fitness

Eigenaar Bart Mergler is dit jaar gestart met een nieuwe naam. BMFITT wordt First Class Fitness. Bart is 5 jaar geleden gestart met zijn personal trainingsstudio onder de naam BMFITT. Deze naam heeft een directe verband met de persoon Bart. Inmiddels is de studio uitgegroeid met 6 medewerkers en is naamsverandering een logische vervolg. Tijdens deze 5 jaar heeft BMFITT zich bewezen als een van de betere personal trainingsstudio's in Delft. De keuze voor de naam First Class Fitness sluit haarfijn aan bij de kwaliteit die er geboden wordt.

Opening nieuwe locatie

Binnenkort opent First Class Fitness de deuren van het nieuwe pand aan de Schieweg 1A in Delft. We zijn er op vooruit gegaan. Het pand is goed bereikbaar omdat deze op dé woonboulevard dicht bij het centrum van Delft ligt. First Class Fitness zit op de 1e etage boven Grando Keukens & Bad. Er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen en parkeren is hier natuurlijk gratis. Vanuit de trainingszalen is er een prachtig uitzicht over de Schie.

Faciliteiten

De nieuwe locatie heeft twee ruime zalen. Een voor Personal Training en in de andere zal op termijn Small Group Training gegeven worden. In de Personal Training zaal is een gezellige zithoek ingericht om een kopje thee of koffie te nuttigen voor of na de trainingen. We hebben twee ruime douches die ook als privé-kleedkamer gebruikt kunnen worden. Het pand heeft ook twee aparte toiletunits.

Iedereen is welkom

We zijn volop nieuwe pakketten en challenges aan het ontwikkelen, Passend bij de jaargetijden maar ook passend bij de situatie. De doelgroep was en blijft iedereen die wil werken aan gezondheidsdoelen. Of je sterker, strakker, fitter of slanker wilt worden. Het up-to-date goed opgeleide personaltrainersteam van First Class Fitness staat voor jou klaar. Nog geen lid? Maak dan kennis met ons en meld je aan voor een gratis intake.

Lockdown? Kom sporten bij ons

Je kan nog steeds bij ons terecht voor het volgen van trainingen. Deze week starten we met Personal Training buiten op meerdere locaties. We hebben alle materialen die nodig zijn om te sporten ter beschikking.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • 1 op 1 outdoor training
  • duo outdoor training
  • online training

Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en zal iedereen op een veilige manier begeleid worden. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][qodef_button type="outline" size="large" text="Stuur mij info" target="_self" icon_pack="font_awesome" fa_icon="fa-arrow-right" font_weight="" text_transform="" link="http://firstclassfitness.club/contact/"][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>