[vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_column_text]

Mijn naam is: Olcay Aktemur - Personal Trainer

In mijn 14 jarige carrière bij defensie, in verschillende operationele functies, groeide mijn passie voor sport en een fit en vitaal leven. Mijn drive om te blijven groeien, zowel lichamelijk als geestelijk, wil ik graag delen. Ik vind het bijzonder inspirerend om anderen te helpen hiermee. Daarom heb ik de opleiding Personal Trainer gevolgd zodat ik hier met volle overtuiging mee aan de slag kan gaan.

Ik sta voor het “science based” ontwikkelen van jezelf. Er is tegenwoordig zoveel informatie, maar wat werkt nu echt en hoe gaat het in zijn werk? Wat zijn de daadwerkelijk effecten, voordelen of addertjes onder het gras? Hier neem ik in mee wat voor jou werkt.
Dit soort zaken blijf ik uitzoeken met de huidige kennis in de wereld van fitness en gezondheid.

Mijn begeleiding zorgt ervoor dat het beste uit jezelf gehaald wordt zodat met mijn steun in de rug jouw doelen gehaald gaan worden.

We zijn heel blij dat Olcay het team van First Class Fitness Delft komt versterken. Wil jij kennismaken met Olcay? Vul dan het contactformulier in en hij neemt contact met jou op voor het maken van een afspraak. Let op! De intake is altijd gratis![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_empty_space][vc_custom_heading text="Ja! Ik wil graag kennismaken met Olcay" font_container="tag:h3|text_align:left" use_theme_fonts="yes"][gravityform id="13" title="false" description="false" ajax="false"][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.