De toegevoegde waarde van onze gratis PRO app.

De ontwikkelingen in digitale communicatie volgen elkaar in rap tempo op. Neem bijvoorbeeld de messenger Whatsapp. Niet alleen het verspreidingsgebied in de bevolking is enorm vergroot de afgelopen jaren, maar ook de functionaliteit is toegenomen.

Die groei en acceptatie in het publiek van digitale hulpmiddelen voor allerlei toepassingen is in zijn algemeenheid dus toegenomen, zo ook voor allerlei health-apps.
Natuurlijk bedienen wij ons ook van een dergelijk hulpmiddel, en met overtuiging!
De app waar wij ons van bedienen, voorziet in een database met uitgebreide informatie over voeding, trainingsschema's en hulpmiddelen die helpen bij gedragsbeïnvloeding.

Een belangrijk deel van de functionaliteit is door onze eigen vakorganisatie LIJFSTIJL ontwikkeld en is daarmee altijd evidence based en up-to-date.

De ver reikende arm van de interactieve Pro App.

Met de inzet van onze app in onze programma's reikt de invloed van de coach verder, dan alleen de tijd dat je met hem doorbrengt in de trainings- en coachingsuren.
De app stelt de coach in staat 24/7 jouw gedrag te monitoren, als je dat wilt. En jou in staat te stellen vragen te stellen.
Omdat jij je met deze communicatie 24/7 gecoacht voelt, is er een grote effectiviteit van de programma's.

Waarom we jou niet met een appje het riet in sturen en het doel niet alle middelen heiligt.

Onze app biedt dus heel veel meerwaarde in de effictiviteit van onze programma's. Maar de app is dus niet een doel op zich, maar een hulpmiddel.
Het persoonlijke contact van jou met de coach blijft centraal staan en het gebruik van de app is dus niet een must en absolute voorwaarde voor het succesvol kunnen doorlopen van onze programma's.

 

Gratis intake

Wil jij nu weten hoe het precies werkt met die app, en wat BMFITT je nog meer heeft te bieden?
Meld je vandaag nog aan voor een gratis intakegesprek.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>