Robert van den IJssel

[dt_sc_hr_invisible /][dt_sc_fullwidth_section backgroundcolor="" backgroundimage="" opacity="" parallax="" backgroundrepeat="" backgroundposition="" paddingtop="" paddingbottom="" textcolor="" class="" first][dt_sc_h2 class="aligncenter"]

Voorstellen

[/dt_sc_h2][/dt_sc_fullwidth_section][dt_sc_fullwidth_section first][dt_sc_one_half first]

Leeftijd: 29
E-mail: robert@personaltrainerdelft.nl
Telefoon: +31 6 45 40 24 70

[dt_social target="_blank" /]

[/dt_sc_one_half][dt_sc_one_half ]

Mijn naam is Robert van den IJssel, Personal Trainer en Leefstijlcoach.

In 2012 besloot ik om van mijn passie voor voeding en sport mijn beroep te maken en ben ik gestart met de opleiding diëtetiek. Na zelf (wedstrijd) ervaring op te doen in de volgende disciplines van fitness: bodybuilding, powerliften en crossfit. En met het behalen van verschillende diploma's heb ik besloten deze kennis te delen met anderen en ze te helpen naar een gezonder leven. Mensen helpen hun doelen te behalen en samen werken aan een gezondere levensstijl is wat ik het mooiste vind aan dit beroep.

Het lezen van onderzoeken over voeding en sport heb ik sinds ik zelf ben begonnen met sporten altijd al gedaan. Evidence based werken is de snelste en slimste manier om jouw doelen te realiseren.

Wil jij voor de zomer een aantal kilo's kwijt. Heb jij hulp nodig bij het behalen van bepaalde kracht en of fysieke doelen? Of wil je gewoon samen werken aan een gezondere levensstijl. En wil je dit doen zonder alles te hoeven laten. Neem dan contact met mij op.

[dt_section_title tag="h2" text="Mijn Skills" /]

[dt_sc_hr_invisible_small /][dt_sc_progressbar type="standard" color="#00adef" value="100"]Personal Training[/dt_sc_progressbar][dt_sc_progressbar type="standard" color="#e0316f" value="100"]Leefstijlcoaching[/dt_sc_progressbar][dt_sc_progressbar type="standard" color="#af26a4" value="100"]Voedingscoaching[/dt_sc_progressbar][/dt_sc_one_half][dt_sc_hr_invisible /][/dt_sc_fullwidth_section][dt_sc_fullwidth_section first][dt_sc_callout_box type="type4"]

IK BEN JE PARTNER IN DUURZAME RESULTATEN

Meld je vandaag nog aan!

Stel niet uit tot morgen, wat je vandaag kan doen.Maak vandaag nog een begin om je leven een nieuwe een gezonde wending te geven onder leiding van het gediplomeerde team van BMFITT.

Meld je nu aan voor een gratis intake gesprek.

[dt_sc_button type='type1' link='http://firstclassfitness.club/' size='medium']Home[/dt_sc_button]
[dt_sc_button type='type1' link='http://firstclassfitness.club/contact/ ' size='medium']gratis intake![/dt_sc_button]

[/dt_sc_callout_box][/dt_sc_fullwidth_section][dt_sc_one_column first][dt_sc_hr_invisible_small /][/dt_sc_one_column]

en_GBEnglish
Choose your discount