Groepslessen

First Class Fitness Delft

Groepslessen

Groepslessen zijn niet voor niets heel populair. We merken dat ook bij ons in de studio, want samen trainen in een kleine groep is ook echt leuk. Toch hebben we meestal nog plaats. Ons aanbod in groepslessen is namelijk groot. Je kan onze groepslessen volgen op een doordeweekse dag of in het weekend. In de ochtend of ‘s avonds. Iedere dag van de week zijn er wel groepslessen waar je een keuze uit kan maken.

groepslessen

GROEPSLESSEN RESERVEREN

Afhankelijk van het abonnement wat je bij ons afsluit ontvang je iedere week credits. Met deze credits kan je door middel van onze app je groepsles reserveren. Het voordeel hiervan is dat jezelf kan kiezen welke les je wilt volgen. Kan je bijvoorbeeld een week niet meedoen met een groepsles, dan kan je de week erna weer een keer extra. De credits blijven twee maanden geldig • Trainen in kleine groepen • Leuk en afwisselend • Voor alle leeftijden • Conditie & kracht • Voor ieder niveau

Meer over groepslessen

Groepslessen voor ieder niveau en elk persoon. Dat is de basis van elke training. Of je nu net begint met sporten of al je hele leven in een sportschool komt, bij onze studio maakt dit geen verschil. De trainers kunnen de oefeningen zo aanpassen dat jij altijd mee kan doen op je eigen tempo. • Voor ieder niveau • Samen trainen is leuker • ‘s ochtends en ‘s avonds • Groot aanbod van lessen

groepslessen

Meer over groepslessen

Groepslessen voor ieder niveau en elk persoon. Dat is de basis van elke training. Of je net begint met sporten of al je hele leven in een sportschool komt, bij onze studio maakt dit niet uit. De trainers kunnen de oefeningen zo aanpassen dat jij altijd mee kan doen op je eigen tempo. • Voor ieder niveau • Samen trainen is leuker • ‘s Ochtends en ‘s avonds • Groot aanbod van lessen

groepslessen

WAT IS MUSCLE MANIA?
Muscle Mania is een circuittraining die gericht is op het trainen van je volledige lichaam en tevens enige conditie op te bouwen. Een trainer zet 12 verschillende oefeningen klaar die samen een totale groepsles vormen. De trainer staat in het midden en zorgt dat de groepsles vloeiend verloopt door te corrigeren indien nodig en natuurlijk ook iedereen te motiveren. 

WAT IS H.I.I.T.?
H.I.I.T. staat voor High Intensity Interval Training en is een lekker pittige groepsles om je conditie een boost te geven. Na een warming-up start je met een explosief gedeelte van rond de 30 minuten. Dit wordt gevolgd door een cooling down van ca. 15 minuten. Je hartslag gaat goed omhoog en het tempo zit er goed in. Deze les wordt begeleid door een tabata timer (10sec rust 20 sec actief).

WAT IS BOXING FIT?
Boxing FIT is een leuke high Intensity groepsles. Boksen in combinatie met krachtoefeningen. Het is de perfecte workout om even stoom af te blazen na een stressvolle dag. Je hoeft geen vechtersbaas te zijn om deze lessen leuk te vinden.

WAT IS B.B.B.
Billen, Benen & Buik (BBB) is een groepsles gericht op het stimuleren van de vetverbranding en het versterken van de “drie B’s”. In dit uur worden cardio- en krachttraining gecombineerd. Sterke buik- en bilspieren zorgen ervoor dat je rug minder wordt belast.

ROOSTER

rooster
rooster-portrait

GROEPSLESSEN ROOSTER

Maandag:
09.00 Muscle Mania
19.00 Muscle Mania
20.15 Boxing FIT

Dinsdag
19.00 Muscle Mania
20.15 SHIT

Woensdag
18.00: SHIT
19.00: Muscle Mania
20.15 Boxing Fit
Donderdag
19.00: Muscle Mania
20.15 SHIT

Vrijdag
09.00: Muscle Mania

Zaterdag
09.00: Muscle Mania

Zondag
10.00: Muscle Mania

Heb jij interesse in Small Group Training en wil je dit eens proberen?

Ja! Ik heb interesse in een proefles

groepslessen
Comments are closed.
nl_NLDutch
Kies je korting