Afslanken Delft

Succesvol afslanken voor inwoners van Delft eo.

Ben jij op zoek naar een Personal Trainer in de omgeving van Delft die jou kan begeleiden in afslanken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken persoonlijk en doelgericht met de methode Afslanken Delft.

Beter duurzaam afslanken dan jojo-en

Herken je dit? Na een dieet ben je enkele kilo’s afgevallen. Echter zitten deze er zo weer aan als je stopt met diëten. Het is een veelvoorkomend probleem. Afvallen gaat wel na opletten maar blijvend je kilo’s kwijt raken is moeilijk. Het zogenaamde jojo-effect is niet goed voor je gezondheid. Het belast je aderen en spieren waaronder ook je hart. Voor je gezondheid is het beter om langzaam af te slanken en dan dit gewicht te behouden.

Beweeg vooral voor je gezondheid

Het succes in de methode afslanken Delft zit hem in het advies wel dagelijks te bewegen en meerdere keren per week krachttraining te doen. echter is dit belangrijk voor je gezondheid en een gezond lichaam valt gemakkelijke af dan een ongezond lichaam. Dagelijks bewegen is gebaseerd op het advies van de Gezondheidsraad nieuwe beweegrichtlijnen 2017

Ook is het goed om je lichaam in goede conditie te houden en te shapen als je regelmatig beweegt en sport.  De Personal Trainers van First Class Fitness Delft zullen je hierin begeleiden en je enthousiast maken om dit ook dagelijks te gaan doen.

Stappen zetten in duurzaam afslanken

Een mens is een gewoonte dier. veranderen is niet altijd gemakkelijk en wordt vaak gezien als lastig. Dat komt omdat je snel resultaat wil zien en dan te grote stappen zet. Wij van First Class Fitness Delft hebben de filosofie dat je met kleine sta[pen ook resultaat haalt. Daardoor zijn de veranderingen niet te groot en is het beter vol te houden. Dus je eetpatroon en beweegritme met kleine stapjes veranderen is beter dan allen direct omgooien. Als het eerste stapje efficiënter wordt kunnen we de volgende zetten. Resultaat op de langere duur verzekerd.

Wil jij weten wat de Methode Afslanken Delft precies inhoudt?


Ja! Stuur mij alle (start-)informatie”

landingpage algemeen
nl_NLDutch
Kies je korting