Afvallen Den Hoorn

Afvallen voor bewoners van Den Hoorn eo.

De afstand van Den Hoorn naar Delft bedraagt 10 minuten reistijd met de auto. Je vindt onze locatie aan de ring van Delft. En je kan bij ons gratis parkeren. Adres: Schieweg 1a. Delft. De intake voor voedingscoaching is gratis.

Mooie verhalen

Als het gaat om afvallen, dan zijn er de meest fantastische verhalen te vinden. Met name het internet staat vol met beloftes. Ook voor die beloftes geldt; als iets bijna te mooi is om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo. Wij bij First Class Fitness werken alleen met programma’s op wetenschappelijke basis die in de praktijk hun werking hebben bewezen.

Nooit meer diëten

De verleiding is groot; Diëten zijn er in vele maten en soorten. Caloriearme diëten. Koolhydraatarme diëten. Eiwitrijke diëten. Vetarme diëten. Enzovoorts. En eigenlijk maakt het niet zoveel uit welke je kiest. Want ze werken allemaal! Van alle diëten val je af. Maar als je stopt met diëten, kom je snel weer aan. Alleen zijn de meesten ronduit ongezond. Dit omdat ze afwijken van een gevarieerd eetpatroon en je al snel tekorten opbouwt.

Dus beter nooit meer diëten. Bij de methode van First Class Fitness mag (moet je zelfs) alles blijven eten. Echter we leren je wel je comfortabel te voelen bij een eetpatroon waarbij je tot een gezond lichaamsgewicht komt.

Kies voor deskundigheid

Bij First Class Fitness hebben we coaches die gediplomeerd zijn als Gewichtsconsulent. Mensen met verstand van zaken dus die al vele honderden mensen hebben geholpen hun relatie met voeding te normaliseren. Kom dus ook eens praten, dan gaan we jou uitleggen hoe onze methode precies werkt. De intake is gratis.

 

“Ja! Stuur mij alle (start-)informatie” 

landingpage algemeen
nl_NLDutch
Kies je korting