Afvallen Rijswijk

‘Afvallen Rijswijk’ onder begeleiding van een Personal Trainer

De gemeente Rijswijk grenst aan Delft. Onze locatie aan de Schieweg 1a te Delft is dus zeer toegankelijk voor de inwoners van Rijswijk. En het parkeren is bij ons gratis.
Met de projectnaam ‘Afvallen Rijswijk’ willen we dan ook met name de inwoners van Rijswijk aanspreken om kennis te maken met de succesformule van First Class Fitness.

Onze succesformule bestaat uit elementen van Voeding, Bewegen en Coaching

Is het zo eenvoudig? Ja, eigenlijk is het zo eenvoudig. Een getraind en fit lichaam geeft meer zelfvertrouwen. En dat zelfvertrouwen komt goed van pas als je doelen wilt behalen. Bijvoorbeeld afvallen.
En die doelen halen hoef je niet alleen te doen. Onze coaches zijn er in getraind om mensen te begeleiden naar een duurzaam gewicht dat bij hen past.
Afvallen is eenvoudig, maar in de praktijk complex. Hoe dat precies zit, leer je tijdens de sessies met onze coaches.

Beter geleidelijk dan snel afvallen

Snel afvallen is het recept voor ook weer snel aankomen. Niet doen dus. Vaak afvallen en weer aankomen is ronduit ongezond. Een dieet is verleidelijk, maar iedereen komt weer aan als je stopt met een dieet. En de rest van je leven diëten is niet een realistische doelstelling.

Heb jij te weinig energie om leuke dingen te doen? Ben je ontevreden over je lichaam? Maak vandaag nog de beslissing om het anders te gaan doen, en meld je aan voor onze gratis intake.

“Ja! Stuur mij alle (start-)informatie”  

landingpage algemeen
nl_NLDutch
Kies je korting