Fitness Delft

Fitness de nieuwe fitnessclub te Delft

De basis van gezondheid begint met regelmatig bewegen. En bewegen bij voorkeur met plezier.

First Class Fitness verzorgt fitness in Delft.

De grote fitnesscentra zijn een beetje op hun retour. De consument merkt ook dat een abonnement tegen de laatste prijs niet voorziet in de echte behoefte. Sterker nog, een abonnement waar geen gebruik van wordt gemaakt is een kostbaar abonnement. Bij First Class Fitness doen we dat anders. Wij hanteren een methode die wél werkt. En die methode heet ‘persoonlijke aandacht’. Onze coaches motiveren jou om één of meer malen per week zorg te besteden aan de fitheid van je lichaam en je geest. En die fitnes moet dus vooral ook inspirerend en uitdagend zijn. Onze coaching staat ook vooral in het teken van ‘fun’.

Fitness met benefits

De fitnessmarkt is op zoek naar onderscheidende manieren om klanten tegemoet te komen. Onze apparatuur wordt wél regelmatig schoongemaakt en er is gediplomeerd personeel beschikbaar. In onze ruimtes hangen geen sterke zweetluchten. Een inspirerende omgeving om vaak terug te komen.
First Class Fitness is een exclusieve fitnessruimte. Een fitnessomgeving die verzorgd en gezellig aandoet. Dat spreekt mensen aan. Een club waar je op afspraak aan fitness doet. Solo of in groepsverband.

Kom ook eens vrijblijvend kijken en we leiden je graag rond.


 “Ja! Stuur mij alle (start-)informatie”

landingpage algemeen
nl_NLDutch
Kies je korting