Personal Trainer Rijswijk

Personal Trainer Rijswijk

Praktisch
Personal trainer Rijswijk of personal trainer Delft, veel verschillen de twee niet qua reistijd. De plek in Delft waar ik mijn Personal Training geef is vaak nog sneller te bereiken dan bepaalde plaatsen in Rijswijk. Mijn splinternieuwe trainingslocatie (250m) is gevestigd aan de Schieweg in Delft. Het parkeren is gratis!
Wat we daarnaast zien, is dat bewoners van Rijswijk, werkzaam in Delft, via de A4 of de A13 vlot onze gym vinden om voor of na werktijd onder begeleiding een work-out te doen.

Waarom First Class Fitness als je een Personal Trainer zoekt

1. Resultaat

Resultaat is toch uiteindelijk waar het om gaat. Jij hebt je doelen gesteld.
Jij wilt sterker en fitter worden. Slanker wellicht. Beter in je vel.
Als personal trainer heb ik uitgekiende programma’s waarmee we die doelstellingen ook werkelijk halen. Mijn  coachingsvaardigheden stellen mij in staat om op maat gemaakte programma’s op de persoon toe te passen.

2. Variatie

We gaan niet de geijkte fitnesstoestellen op een rij afwerken maar juist goed leren bewegen, eerst een goede houding en dan pas met het gewicht omhoog.
Mijn programma’s zijn gevarieerd, bevatten verrassingen. Het houdt het spannend en je blijft hierdoor gemotiveerd. Naast effectief moet een training ook leuk zijn.

3. Kennis en ervaring

Doordat ik een hoogopgeleide Personal Trainer ben staan de volgende vaardigheden centraal, communicatie, kennis van de bewegingsleer, kennis van  het bewegingsapparaat, en voeding. Onder mijn leiding zien we er samen op toe dat je de oefeningen veilig uitvoert. Met de juiste houding en in het juiste tempo.

4. Een unieke formule

De organisatie is een kennisnetwerk met een landelijke dekking die Personal Trainers ondersteunen in alle aspecten van de uitoefening van hun vak.
Goed opgeleid op de terreinen van bewegen, voeding en coaching zijn ze meer dan toereikend uitgerust om ook jou te begeleiden naar een fitter en gezonder leven.

Wil jij ook leren hoe je een sportieve en gezonde levensstijl op een praktische wijze kunt inbouwen in jouw leven?”Ja! Stuur mij alle (start-) informatie” 

nl_NLDutch
Kies je korting