Afvallen diabetes type 2

Het is de chronische volksziekte nummer 1, diabetes type 2. Meer dan een miljoen mensen hebben deze ziekte onder hun leden. En dat zijn niet alleen ouderen.

Ouderdomsdiabetes ook vaak bij jongeren gediagnosticeerd

Wat is er aan de hand in Nederland? Steeds meer mensen krijgen diabetes type 2. Diabetes type 2 krijg je doordat je lichaam minder goed op insuline reageert. Dat noemt met insulineresistentie. Er blijft daardoor teveel suiker in je bloed. Dat geeft hele nare gezondheidsklachten. Steeds meer jongeren krijgen deze ziekte. Hoofdoorzaak is een ongezonde leefstijl.

Ongezonde leefstijl is de belangrijkste oorzaak

Wat is eigenlijk een ongezonde leefstijl? Dat is te weinig bewegen, teveel eten en teveel stress ervaren. We krijgen het steeds drukker. Social media, Netflix, de lat ligt hoog hoe we onze tijd indelen. Sommige ervaren hierdoor eenzaamheid als stress en komen niet meer aan bewegen toe. Langzaam maar zeker worden we zwaarder en zwaarder en diabetes ligt op de loer. Hoe kunnen we dit doorbreken?

Afvallen met diabetes type 2

Kleine stapjes zetten in verandering is belangrijk. Lukt het zelf niet om dit vol te houden dan is een leefstijlcoach een goede optie. First Class Fitness heeft goed opgeleide leefstijlcoaches en gewichtsconsulenten in dienst die jou kunnen begeleiden als je diabetes Type 2 hebt. Na een uitgebreide persoonlijke intake wordt er een plan van aanpak gemaakt die jou handvatten geeft om eerste stappen te zetten. Vaak weet je het wel maar is het doen en doorzetten het grootste probleem.

Alle principes in huis bij  First Class Fitness Delft

Gezonde voeding en meer bewegen zal de eerste stap zijn in onze begeleiding. Echter zullen we ook samen met jou kijken hoe jouw persoonlijke omstandigheden zijn. Jou leren kennen vinden we heel belangrijk om de juiste begeleiding in et zetten en resultaat te garanderen.

Heb jij diabetes type 2 en wil je afvallen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis intake.

 

GRATIS INTAKE, MELD JE HIER AAN
landingpage algemeen
nl_NLDutch
Kies je korting