Bedrijfsfitness Den Hoorn

bedrijfsfitness Den Hoorn

Fit personeel meer betrokken

Ziet u ook wel eens personeelsleden gapen? Is het ziekteverzuim al jaren hetzelfde? Uw personeelsleden hebben net als u een druk leven. Ze moeten steeds meer keuzes maken. Willen ook veel uit het leven halen. Dat kan oververmoeidheid veroorzaken. Dit kan ten kosten gaan van hun productiviteit. Wilt u investeren in de fitheid van uw personeel? Lees dan deze blog verder. Fitter personeel is meer betrokken bij hun werk. Niet alleen omdat ze meer bewegen maar ook omdat u investeert in uw personeel als u kiest voor bedrijfsfitness. Dat is positieve aandacht en dat is goed voor de betrokkenheid.

Bedrijfsfitness geeft belastingvoordeel

Uw werknemers kunnen bij elk fitnesscentrum een abonnement afsluiten en kunnen dit dan met het brutoloon laten verrekenen. U moet dan wel als werkgever dit met zijn of haar werknemer als secundaire arbeidsvoorwaarde bespreekbaar maken. Deze regeling valt onder de zogenaamde werkkostenregeling. Er bestaat niet langer de verplichting om elke verrekening minutieus richting de Belastingdienst te verantwoorden. Zolang uw uitgaven binnen de forfaitaire ruimte vallen, hoeft u deze uitgaven niet aan de Belastingdienst te verantwoorden.

First Class Fitness verzorgt bedrijfsfitness voor bedrijven in Den Hoorn

First Class Fitness zit in Delft en dat is op kleine afstand van Den Hoorn.
Er kunnen werkgerelateerde gezondheidsproblemen spelen bij uw personeel. Rug en nekklachten komen veel voorbij personeel dat in dezelfde houding werkt. Denk hierbij aan de zogenaamde  KANS (klachten aan nek en schouder). Personeel dat veel zit en te weinig beweegt krijgt vaak chronische klachten in spieren en gewrichten. Wij maken graag met u een afspraak om dit met u te bespreken.

Bedrijfsfitness, de beste secundaire arbeidsvoorwaarde.

Ongeacht of je werkgever of werknemer bent, bedrijfsfitness is in meer opzichten een verstandige en gezonde investering.

Meer weten?

Maak vandaag nog een afspraak met First Class Fitness

 

nl_NLDutch
Kies je korting