Bedrijfsfitness Nootdorp

bedrijfsfitness nootdorp

Vergroot uw betrokkenheid bij uw personeel

Weet u wat er speelt bij uw personeel? Zijn ze fit, hebben ze een gezonde leefstijl, zorgen ze goed voor zichzelf? Vitaal personeel zorgen voor een vitale onderneming. Door uw personeel bedrijfsfitness aan te bieden bent u betrokken bij hun welzijn en dat geeft een boost in de motivatie. BMFitt biedt bedrijfsfitness aan voor bedrijven in Nootdorp.

Sporten en bewegen, de Belastingdienst betaalt mee.

Hoe het werkt: Uw werknemers kunnen bij elk fitnesscentrum een abonnement afsluiten en kunnen dit dan met het brutoloon laten verrekenen. Voorwaarde is wel dat u als werkgever dit met zijn of haar werknemer als secundaire arbeidsvoorwaarde bespreekbaar maakt. Deze regeling valt onder de zogenaamde werkkostenregeling. Er bestaat niet langer de verplichting om elke verrekening minutieus richting de Belastingdienst te verantwoorden. Zolang uw uitgaven binnen de forfaitaire ruimte vallen, hoeft u deze uitgaven niet aan de Belastingdienst te verantwoorden.
Meer weten? Laat u hierover inlichten door uw accountant.

Bedrijfsfitness Nootdorp, niet alleen voor fiscaal voordeel.

Voor BMFITT hoeft Bedrijfsfitness niet persé alleen te bestaan uit de duiding van het fiscale voordeel.
Er kunnen werkgerelateerde gezondheidsproblemen spelen bij uw personeel. Denk hierbij aan de zogenaamde  KANS (klachten aan nek en schouder). Personeel dat veel zit en te weinig beweegt krijgt vaak chronische klachten in spieren en gewrichten. Wij maken graag met u een afspraak om dit met u te bespreken.

Bedrijfsfitness, de beste secundaire arbeidsvoorwaarde.

Ongeacht of je werkgever of werknemer bent, bedrijfsfitness is in meer opzichten een bijzonder gezonde investering.

Meer weten? Maak vandaag nog een afspraak met BMFITT

[dt_sc_button type="type1" iconstyle="no-icon" link="http://firstclassfitness.club/contact/" size="xlarge" variation="black" target="_blank"]GRATIS INTAKE[/dt_sc_button]

nl_NLDutch
Kies je korting