Een onderscheidende Fitness locatie in Rijswijk


Fitness Rijswijk

Fitnessen wanneer jij dat wilt

Als je fitter wilt worden of af wilt slanken is het logisch dat je meer wilt gaan bewegen. Het liefste natuurlijk op een manier die bij je past en in de buurt van waar je woont of werkt. Hoe mooi is het als je een fitness locatie vindt in Rijswijk waar jij helemaal zelf kan bepalen wanneer en hoe lang je gaat fitnessen? Dat is voor velen een uitkomst. Woon je of werk je Rijswijk dan is Delft een goede keuze om daar je fitness locatie te vinden.

Persoonlijke begeleiding in combinatie met vrije tijdskeuze

BMFitt geeft persoonlijke begeleidingslessen in een omgeving waar je vrij bent om te komen fitness wanneer jij dat wilt. Je hebt dus altijd ene all inclusieve abonnement als je een persoonlijk traject afneemt. bewezen is dat persoonlijke begeleiding altijd beter bijdraagt bij het behalen van doelen. Echter zal je zelf buiten deze uren ook moeten gaan werken aan je fitheid. Bijvoorbeeld door op je voeding te letten maar vooral ook zoveel mogelijk in beweging te zijn.

Veel aandacht voor persoonlijke doelen

Een all fit one programma is voor niemand ok. Meelopen in de stroomlijn van de grote massa geeft misschien een tijdelijk opbrengst maar voor de langere termijn adviseren wij een persoonlijk advies in fitness gebruik. Wij zorgen altijd voor een uitgebreide intake waarna wij doelen beschrijven en ene behandelingsplan met je doorspreken. De te zetten stappen om je doelen te bereiken zet je bij ons onder persoonlijke begeleiding maar ook zonder begeleiding in het fitnesscentrum en natuurlijk ook thuis , onderweg en op je werk. Of je nu woont in Delft, Rijswijk of andere omliggende plaatsen, je bent in onze fitness van harte welkom. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake.

[dt_sc_button type="type1" iconstyle="no-icon" link="http://firstclassfitness.club/contact/" size="xlarge" variation="black" target="_blank"]GRATIS INTAKE[/dt_sc_button]

 

 

nl_NLDutch
Kies je korting