Fitness Delfgauw

Zoek jij een fitness gelegenheid in de omgeving van Delfgauw?

Delfgauw is een dorp dat tegen Delft aanligt. Als je op zoek bent naar een goede fitnesslocatie dan is de private gym van First Class Fitness zeker een aanrader. Graag stellen wij ons aan voor. First Class Fitness (Personal trainer Delft) is een private gym in Delft aan de Schieweg 1a. Je traint dus bij ons op afspraak. Onze gym bereik je binnen 10 minuten vanuit Delfgauw

Nu ook Small Group Training

Train jij graag in gezelschap in een kleine groep? Dan kan je nu ook bij First Class Fitness terecht. Je ervaart met de small group training voordelen van een personal trainer, maar je hebt ook te maken met de gezelligheid van trainen in groepsverband. Het voordeel is ook dat de individuele kosten lager zijn. De personal training is voor iedereen toegankelijk. Wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt, kun je kiezen voor small group training. Je werkt intensief samen en gaat alle voordelen ervaren.

Ga voor kwaliteit

Wat bepaalt nu de kwaliteit van goede fitnessruimte? Dat is zeker de ruimte waarin de sportschool gevestigd is. Is er voldoende parkeergelegenheid. Is hij gemakkelijk te bereiken en natuurlijk beschikt hij over de juiste middelen en apparatuur? Een stukje omrijden voor een fitnessruimte waar jij je thuis voelt is vaak niet het probleem. Wij zijn gevestigd in een geweldige mooie fitnessruimte omgeving in Delft waar jij je zeker heel snel thuis voelt. BMFITT geeft namelijk Personal Training in een Fitnessruimte.

First Class Fitness de ideale partner voor mensen op zoek naar fitness in Delfgauw

Ieder persoonlijk doel is anders, daarom is personal training afgestemd op jouw persoonlijk doel. First Class Fitness motiveert en ondersteunt je in het plezier van bewegen en sporten en zorgt er bovendien ook voor dat je je training veilig uitvoert. Veiligheid en vertrouwen zijn van grote waarde en dat is First Class Fitness zich zeker van bewust. Onze werkwijze geeft zeer goede handvatten om betaalbaar en effectief met jou aan de slag te gaan. Lees hier meer over trainen. 

Altijd met voedingsbegeleiding

Het belang van voeding wordt vaak onderschat bij het behalen van gezondheidsdoelen. De Personal Trainer van First Class Fitness heeft de juiste kennis en diploma’s om de juiste voedingsbegeleiding met je op te starten. Bewegen en training zijn zeer een belangrijke voorwaarden voor gezondheid, maar de juiste voedingsadviezen zullen nog meer bijdragen in de boogde resultaten. Personal Trainers in een Fitness geven daarom zoveel meer dan alleen een training. First Class Fitness geef ook coaching in leefstijl, dat maakt de begeleiding zoveel completer. In de basis bestaat de dienstverlening uit een gewogen en individuele balans van bewegen, voedingsadvies, coaching en meting. Belangrijk te melden is ook dat bij ons een erkende Gewichtsconsulent aanwezig is. Veel aanvullende zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding van een erkende BGN gewichtsconsulten. Dit betekent dat er beschikking is over wetenschappelijk verantwoord voedingsadvies.

Ook wel eens op zoek geweest naar Fitness Delfgauw?

Herkenbaar? Soms weet je niet waar je naar moet zoeken om bij de juiste fitness partner terecht te komen. Wat je doel ook is, fitter worden, afslanken, meer energie?

Zoek je fitness in Delfgauw? Kom kennismaken bij First Class fitness.

 

Claim hier je gratis proefles

 
form home under
en_GBEnglish
Choose your discount