[vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_column_text]De visie van BMFITT; wij zien Personal Training niet als alleen trainen. Trainen is de basis maar om tot het best mogelijke resultaat te komen, werken wij met ons vier-pilaren-programma. hier onder staat uitgelegd wat dit inhoudt.

 

De eerste pilaar in onze methodes en programmas is natuurlijk TRAINING. Trainen moet vooral leuk, zijn, maar ook efficiënt! We gaan op zoek naar een vorm en intensiteit die bij jóu past. Zodat je die ook kan volhouden. In onze comfortabele PT studio te Delft, voorzien van airconditioning en privacy, krijg je exclusieve persoonlijke aandacht en staan alle bijbehorende faciliteiten tot je beschikking. Speciaal voor jou.

Voeding is 80 - 90% van het resultaat wat je kan behalen met trainen. Vanwege deze reden is onze 2e pilaar VOEDING. Wij leren je de grammatica van gezond en efficiënt eten. Dit met minimale aanpassing van je bestaande voedingspatroon. Geen voedingsschema’s, geen pillen, maar je gebruikt slimme tools, uitleg en begeleiding om je zelfstandig te maken in je keuzes. Hierbij is jouw mening belangrijk. Wat vind je lekker en waar kan je goed tegen.

Coaching is 80 -90% van het resultaat wat je kan behalen met het aanpassen van je voedingspatroon. Onze gediplomeerde trainers coachen jou naar de gezondheidsdoelen die jij wilt behalen. Onze COACHING bestaat ook uit kennisoverdracht, die er voor zorgt dat jij je nieuwe gewoontes ook kan blijven volhouden. Wij halen het beste uit jou om met plezier jouw doelen te halen.

Volhouden is 100% resultaat behaald hebben en behouden. Onze programma’s zijn er op gericht jou nieuwe gewoontes aan te leren. Dat betekent dat wij ons richten op DUURZAME RESULTATEN. Dat betekent ook, dat het voor jou niet meer voelt als volhouden, maar je hebt je een nieuwe leefstijl aangeleerd die je met plezier onderhoud.. ► Vraag vandaag nog een gratis intake aan.[/vc_column_text][vc_empty_space][qodef_button type="outline" size="large" text="Gratis intake" target="_self" icon_pack="font_awesome" fa_icon="fa-arrow-right" font_weight="" text_transform="" link="http://firstclassfitness.club/contact/"][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>