[vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_column_text]

Zelfstandig trainen in combinatie met Personal Training.

Hoe vaak moet je een spier belasten voor spiergroei? Hoe vaak moet je je spieren belasten om te komen in een negatieve energiebalans, en je dus gaat afvallen? En hoe vaak moet je cardio-trainingen doen, om je conditie merkbaar te doen verbeteren? Hoe belast je je spieren op een veilige manier, zonder dat je een risico loopt op overbelasting en blessures? Deze vragen kan een Personal Trainer allemaal voor je beantwoorden.
Algemeen wordt aangenomen. dat 1 a 2 maal in de week op de juiste manier bewegen, op termijn merkbare resultaten oplevert.
Eén of twee maal, meer per week, zal het resultaat nog eerder zichtbaar maken.

Maar hoe maak je nu een plan die leidt tot een verantwoord beweegprogramma?

Gediplomeerde begeleiding

Personal Training is een vak. Een vak waar gedegen opleidingen over het menselijk lichaam aan ten grondslag liggen, in de breedste zin van het woord.
Je 'doet niet zomaar wat' als Personal Trainer, maar je maakt werk van een grondige intake zodat je op het individu gerichte verantwoorde dienstverlening kan verrichten. Dat is dus iedere keer weer anders. Een Personal Trainer maakt voor jou een training en advies op maat.

Zonder begeleiding trainen

Met de juiste coaching, kan je natuurlijk ook zelfstandig je beweegprogramma intensiveren, door de frequentie van je oefeningen te verhogen. Een Personal Trainer van BMFITT zal je het juiste advies en trainingsschema geven dat je kunt inzetten buiten de persoonlijke begeleiding om. Indien gewenst zal hij je ook adviseren hoe te trainen buiten de persoonlijke begeleiding om. Omdat dit digitaal gaat via de coaching app zal de Personal Trainer met je meekijken en waar nodig correcties, aanvullingen en/of opmerkingen plaatsen.

Samenwerking BMFITT en Club SportsArt te Delft

BMFITT en Club SportsArt te Delft hebben een bijzondere verstandhouding. Omdat de PT Studio van BMFITT is gevestigd in het gebouw van Club SportsArt. Maar dat niet alleen.
Deze twee bedrijven stemmen ook hun dienstverlening op elkaar af. Er zijn veel redenen, waarom je kiest voor de PT Studio. Hier heb je exclusieve aandacht van je coach, waar je met maximale privacy snel en comfortabel je doelstelling behaald.

Voordelig en slim

Als je klant ben bij BMFITT profiteert van deze deze setting. Immers; volg je een Personal Training Traject, dan staat het je vrij, net zo vaak zelfstandig te trainen in de sportschool van Club SportsArt.
Gratis. Ja, je leest het goed!

Klant worden bij BMFITT

Gratis Fitness bij Personal Training. Eén van de vele overtuigende redenen om je aan te melden bij één van de Personal Trainers bij BMFITT.

 

[/vc_column_text][vc_empty_space][qodef_button type="outline" size="large" text="Gratis intake" target="_self" icon_pack="font_awesome" fa_icon="fa-arrow-right" font_weight="" text_transform="" link="http://firstclassfitness.club/contact/"][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>