Lars Shillitoe

First Class Fitness Delft

Lars Shillitoe

Personal Trainer

  • NASM

WIE BEN IK
Met achtergronden binnen de topsport, gym lesgeven en hele sportieve ouders, ben ik heel mijn leven sportief geweest. Ik heb in de korte tijd van 4 jaar flinke stappen gezet als Personal Trainer en Groepslesinstructeur. Ik ben dus ook uiteraard regelmatig in de sportschool te vinden. Buiten de gym hou ik van ontspanning en rust. Of dat een wandeling in de natuur, een sauna sessie of lekker even gamen met mijn vrienden is, maakt niet veel uit! Als het maar lekker relaxed is 

GOED VOELEN TIJDENS INSPANNING
Waar ik mezelf op richt tijdens het trainen is de zogenaamde “Feel good factor”. Voor mij is het belangrijk dat mensen zich goed en gezond voelen, en dat dit geluk/welzijn/rust uit hunzelf komt. Voor iedereen is dit mogelijk, en vandaar dat ik vanuit het Optimum Performance Training (OPT) model werkt, voor een geïntrigeerde en gehele aanpak tijdens een training. Een “harde aanpak” is niet altijd even handig, dus je zult ook merken dat met een rustige “approach” training geef, om ervoor te zorgen dat je rustig op je gemak kan trainen. Hard werken is belangrijk, maar ik wil wel dat je het leuk blijft vinden!

MIJN SPECIALITEITEN
Mijn specialiteiten zijn het verbeteren en trainen van je houding en bewegen. Dit combineer ik met een geïntrigeerde en doelgerichte aanpak om je net dat stukje verder te helpen met het bereiken van jou doelen! Daarnaast kom ik altijd met een rustige en relaxte aanpak, om je op je gemak te laten voelen, zodat jezelf ook in de gym lekker thuis kan voelen!

Met sportieve groet,

Lars Shillitoe

Vul je gegevens in voor meer informatie

Trainersformulier
nl_NLDutch
Kies je korting