Sherwin Tewari

First Class Fitness Delft

Sherwin Tewari

Personal Trainer

  • Diëtetiek
Sherwin Tewari

JONG GELEERD IS OUD GEDAAN
Jong geleerd is oud gedaan. Dat gaat zeker op voor mij. Mijn naam is Soumaya Sayici-Slilem, personal trainer en lifestyle coach. Sinds mijn 15e ben ik al te vinden in de sportschool. In het begin ging mijn interesse voornamelijk uit naar cardio/conditietraining. Dit sloeg al snel om naar krachttraining en vervolgens ook naar powerlifting. Het klinkt heel cliché maar sporten heeft mij door veel moeilijke momenten in het leven geholpen. Het heeft me echt laten inzien wat discipline inhoud maar vooral ook dat ik meer kan dan dat ik dacht en dit neem ik ook mee in het dagelijks leven. Ik ben personal trainer geworden omdat ik dit gevoel wil overbrengen op andere. Ik wil andere laten zien dat ze meer in petto hebben dan dat ze denken en dat gezond leven niet betekent dat je leven uit alleen salades eten hoeft te bestaan. Balans is de sleutel tot succes voor mij en dit geef ik dan ook mee aan mijn klanten. Of je nou wilt afvallen, fitter/sterker wilt worden of juist misschien gezond wilt aankomen, I got you!

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS EEN TRAININGSSESSIE MET MIJ?
Een training waarin hard wordt gewerkt maar waar ook tijd is voor een dolletje. Ik vind het belangrijk dat je training voelt als een hoogtepunt van je dag i.p.v. iets “dat maar moet gebeuren”. De juiste techniek is daarbij een belangrijke pijler. De juiste techniek zorgt voor resultaat in krachtoefeningen om zo elke sessie sterker te worden zonder pijntjes. Tijdens mijn trainingen haal jij het beste uit jezelf waardoor je zowel fysiek als mentaal sterker wordt. Dit neem je ook mee in je dagelijks leven. Daarnaast hangt er een gezellige sfeer tijdens mijn trainingen met een lekker muziekje op de achtergrond en als je een voorkeur hebt voor specifieke muziek dan zal de dj (ik) hier rekening mee houden :)!

MIJN SPECIALITEITEN
Voordat ik personal trainer werd heb ik meerdere opleidingen gevolgd. Zo heb ik de AALO fitness trainer level 1 en 2 afgerond, AALO fitness master level 3, AALO personal trainer level 4 en heb ik dit jaar de keus gemaakt om mijn kennis nog verder uit te breiden d.m.v. de Menno Henselman cursus te volgen.

Wil jij met een lachend gezicht de sportschool in en uit gaan, een gezonde relatie met voeding hebben en uiteraard je doelen behalen?

Vul je gegevens in voor meer informatie

Trainersformulier
nl_NLDutch
Kies je korting