[vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_column_text]Bewegen is goed voor je gezondheid. Met deze tips kun je dat combineren met plezier en geen kosten. Ga er vandaag nog mee aan de slag!

Tip 1: Ga wandelen in Arboretum Heempark

Groen is de kleur voor rust en gezondheid. Hoe mooi is dat als je groen kunt combineren met meer bewegen. Een bosrijke omgeving is groen en geeft veel zuurstof. Ieder dorp en stad heeft wel een park of bos in de directe omgeving. Woon je in Delft of omgeving dat is ideaal het Arboretum Heempark in Delft. Dit park bestaat dit jaar 50 jaar. Plaatselijke natuur- en milieuverenigingen hebben samen met vrijwilligers zorg gedragen voor een prachtige park flora. Echt de moeite waard om hier naar toe te gaan en al lopend te genieten van het groen. Meer weten over Arboretum-heempark 

Tip 2: Bezoek de kinderboerderij

Het is algemeen bekend dat mensen die een huisdier hebben gelukkiger zijn. Dieren geven mensen dus een boost in geluksgevoel. Het opzoeken van dieren is een tip om je beter in je vel te voelen. Wat dacht je van een kinderboerderij. Hier vind je oa biggetjes, konijnen, geitjes, kippen, veulentjes. Op de kinderboerderij wandel je rustig tussen de dieren wat een beleving is voor zowel kinderen als hun ouders en grootouders. Gelukkig hebben wij in Delft een leuke kinderboerderij genaamd: Stadsboerderij Buytendelft.

Tip 3: Pak de fiets uit de schuur en verken de omgeving

Er zijn maar weinig Nederlanders die geen fiets hebben. De fiets pakken voor boodschappen, bezoekjes, woon/werkverkeer is voor velen al een normale zaak. Doe je dit nog niet probeer dit dan zoveel mogelijk in te plannen. Ook kent Nederland zeer veel mooie fietspaden. Deze lopen vaak rondom gemeentes in natuurgebieden maar ook door steden en dorpen. Zo zie je veel, geniet van de omgeving en van groen en je beweegt ook nog. Dat is driedubbel genieten. Vanuit Delft is er een hele leuke fietsroute langs het kleinste dorp van Nederland: 't Woudt.

Tip 4: Bekijk Delft door de ogen van een toerist

Ben jij zo iemand die de hele wereld afreist tijdens vakanties maar heb je lang niet de vele mooie steden van Nederland gezien? Er komen niet voor niets zoveel toeristen naar Delft, we hebben één van de mooiste steden van Nederland. Op de website staat een leuke route die je kan lopen. De stadswandeling is ongeveer 7km lang en neemt je langs de meeste toeristische plekjes.

Het is leerzaam en gezellig want je komt natuurlijk ook langs leuke horeca gelegenheden voor een drankje. Koffie/thee/water is dan de beste tip om ook je energiebalans in de gaten te houden. Neem voor onderweg lekker een boterham en wat fruit mee.

Tip 5: Ga het water op en huur een bootje bij Knus

Knus heeft verschillende boten te huur. Dan hebben we het niet over een sloep of speedboot. Nee je mag denken aan roeiboten & waterfietsen. Dan kan je heerlijk het water op en kom je aan je beweging toe.

Heb je zin in wat anders, bewegen op het water in de natuur bevorderd de gezondheid en je ziet het  Recreatiegebied Delftse Hout eens van een andere kant. Nodig je familie, vrienden of buren uit want dit is leuk voor iedereen. Na afloop heeft Knus een heerlijk terras waar je een hapje of drankje kan nemen.

Bewegen is goed voor. Je om gerust eens bij ons langs voor nog meer tips en kennismaking.[/vc_column_text][vc_empty_space][qodef_button type="outline" size="large" text="Gratis intake" target="_self" icon_pack="font_awesome" fa_icon="fa-arrow-right" font_weight="" text_transform="" link="http://firstclassfitness.club/contact/"][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.