Afvallen Pijnacker

Succesvol afvallen voor bewoners van Pijnacker eo.

Bent u op zoek naar een coach in de omgeving van Pijnacker die u kan begeleiden in verantwoord afvallen? Vertrouw dan op de succesprogramma’s van First Class Fitness. Binnen 10 minuten bent u op onze locatie in de buurt van Pijnacker. Wij werken persoonlijk en doelgericht.

De waarheid over afvallen

Afvallen is één van de meest voorkomende wensen van onze nieuwe klanten. Een prima want iedere stap in verandering richting gezondere leefstijl is een goede stap.

Wat we tijdens intakes vaak horen is dat de rol van voeding in het afslankproces een onbegrepen rol heeft. Het is namelijk zo dat voeding 70% tot 80% bijdraagt om succes te hebben in afvaldoelen. Al eet je nog zo gezond de hoeveelheid voeding en dus calorieën zullen altijd de kern van het succes vormen. Bovendien is het ook zo dat eten iedere dag weer bij je levensritme hoort. Vaak realiseren mensen zich niet hoeveel er gegeten wordt. Dat wordt meestal onderschat. Met onze app is daar goed inzicht in te verkrijgen.

Gewichtscosnulent Pijnacker
Gewichtscosnulent Pijnacker

Beweeg en sport voor je gezondheid

Dat wil niet zeggen dat bewegen en sporten geen rol hebben in het afvalproces. Integendeel. Veel bewegen en regelmatig sporten is gezond. Een gezond lijf valt gemakkelijker af. Een gezond en fit lijf resulteert in een fitte geest waarmee je beter bent toegerust om gezonde gewoontes snel eigen te maken. Dit geldt ook voor de bewoners van Pijnacker ;-).

Personal Trainer als leefstijlcoach

Om onze klanten een volledige goede begeleiding te geven beschikken zij over de kwaliteiten van een leefstijlcoach. Dit gaat ook over gedrag. Je kunt heet keurig iedere week 2 uur komen trainen maar als je de rest van deuren ongezond verdrag vertoont zullen de resultaten van de  trainingen alleen maar tegenvallen.

Programma ‘Afvallen Pijnacker’ op jouw agenda!

Zet vandaag nog Afvallen Pijnacker in jouw agenda. Onze Personal Trainers en Leefstijlcoaches zijn voor de inwoners van Pijnacker op enkele kilometers afstand beschikbaar. Laat je tijdens de gratis intake overtuigen van de kracht van onze succesprogramma’s. Meld je vandaag nog aan.

 

Ja! Stuur mij alle (start-)informatie

nl_NLDutch
Kies je korting