Gewichtsconsulent Pijnacker

Wilt u afvallen en woont u in of in de buurt van Pijnacker?

Bent u op zoek naar een geaccrediteerde gewichtsconsulent in Pijnacker? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen 10 minuten bent u op onze locatie in de buurt van Pijnacker. Wij werken persoonlijk en doelgericht. Kwaliteit is beter dan kwantiteit. daarom is ons centrum gevestigd op een strategisch punt in Delft met een ruime parkeergelegenheid. Parkeren is gratis voor ons centrum.

Waarom jojo-en niet gezond is

Wie ooit wel een eens dieet gevolgd heeft weet wat jojo-en is. Na een dieet val je vaak terug in je oude gedrag zodat je na het afvallen weer aankomt. Als dit meerdere keren herhaald noemen we dat jojo-en. Je moet je voorstellen dat de druk op je huid, spieren, aderen een organen ook toe en afneemt. Dat is niet bevorderlijk voor je gezondheid. Je hart is een spier en heeft te lijden onder deze verschijnselen. Daarom is het beter om te stoppen met diëten8treq en aan de slag te gaan met een afvalmethode die blijvend is. Of te wel verander dat wat je de rest van je leven kunt volhouden.

Doe vooral wat voor jouw werkt

Afvallen is een persoonlijk verhaal. Wat werkt voor jou wel en wat werkt voor jou niet. De conclusie is altijd om dat te doen wat werkt en te stoppen met wat niet werkt. Wij zien maar al te vaak dat mensen blijvend hangen in eetgewoontes die ze over hebben gehouden na het volgen van een dieet maar die niet bijdragen bij het afvalproces. Denk hierbij aan een koolhydraatarm dieet. Minder koolhydraten eten kan geen kwaad. Echter helemaal geen rijst, pasta en aardappelen eten kan in de loop der tijd een vezel en vitamine tekort veroorzaken. As je minder koolhydraten wilt eten snoep dan minder en kies voor producten zonder toegevoegde suikers.

First Class Fitness biedt hulp bij afvallen

First Class Fitness biedt een totaaloplossing voor afvallen aan. dat is voornamelijk aanpassingen in voeding maar bewegen is ook een belangrijk onderwerp. Dit in combinatie met coaching zorgt voor een duurzaam resultaat. Velen gingen jou voor.


“Ja! Stuur mij alle (start-)informatie”  

landingpage algemeen
nl_NLDutch
Kies je korting