Personal Trainer Delfgauw

Dé Personal Trainer voor Delfgauw eo ; First Class Fitness

Delft is onze thuisbasis, maar het aangrenzende Delfgauw is een kern die deel uitmaakt van ons directe werkgebied voor ons als Personal Trainers. Zo zijn veel mensen die in onze Private Gym trainen afkomstig uit Delfgauw.

Een Personal Trainer voor motivatie en wilskracht

Vaak weet je wel wat je wilt maar is volhouden het moeilijkst. Ook een Personal trainer uit uw buurt als Delfgauw helpt u om uw motivatie en wilskracht te trainen. Personal Trainer Delfgauw is voor niet ver weg.

Een Personal Trainer voor meer resultaat

U weet vast wel wat je doe is. Waarom is het moeilijk om dit te bereiken? Afslanken, fitter worden…?? De Personal Trainer kijkt met u mee hoe je kleine stappen kunt zetten naar dit doel. Echter moet het wel bij je passen.  Dat is de kracht van een eigen Personal Trainer ook in Delfgauw. Een Personal trainer is een stok achter de deur zodat volhouden een stuk eenvoudiger gaat.

Meer over onze aanpak:

1. Een uitgebreide persoonlijke intake. Hier nemen we de tijd voor om de doelen goed te kunnen  formuleren. Zijn deze haalbaar? Ik welke termijn wil je ze behalen? Hoeveel tijd heb je om te trainen? Wat is al eerder gelukt en wat niet.

2. We pakken het aan op een manier die bij jou past
Door beweegoefening in hoge mate te variëren, blijft personal training spannend en uitdagend. En er is geen programma one-fits-all. Voedingsbegeleiding vormt een belangrijk onderdeel van onze begeleding, zeker als je wilt afslanken. Ook hier hebben wij de juiste tools en begeleiding voor.

3. Evalueren en bijstellen
Tussentijds evalueren we en meten we wat de ontwikkelingen zijn. We stellen bij en maken nieuwe plannen. Zo blijft het afwisselend en doelgericht. Jouw inbreng is hier natuurlijk heel belangrijk bij. We blijven dit communiceren. Wij bewaken jouw doelstellingen. Dus, heb je een drukke dag op kantoor gehad, lang in de file gestaan en mentaal een dipje. Wij gaan je motiveren om je beweegprogramma intact te houden. De gratis Pro App kan hierbij een handig hulpmiddel zijn.

4. Flexibel en betaalbaar

First Class Fitness heeft al een betrekkelijk laag uurtarief voor personal training. Dat, en de samenstelling van onze programma’s houden rekening met een optimaal rendement, dus trainen tegen een lage prijs. En je betaalt alleen voor die lessen die je daadwerkelijk afneemt.

Sta jij open voor een gratis intake?

 

“Ja! Stuur mij alle (start-) informatie” 

landingpage algemeen
nl_NLDutch
Kies je korting