De Studio

First Class Fitness Delft

Dé Personal Training Studio van Delft

Onze high end Personal Training Studio is van alle gemakken voorzien. De studio bestaat uit meerdere kantoren voor coachings- gesprekken, privé douches en een fijne bar om een drankje te drinken na een training. De Personal Training Studio bestaat uit meerdere zalen. Eén van deze zalen is gericht op Personal Training, die anders is ingericht op Small Group Training. Beide zalen zijn zo ingericht dat er het maximale uit een training gehaald kan worden. De groepsleszaal heeft wat meer ruimte om vrij te kunnen bewegen en de personal training zaal heeft extra apparatuur om het maximale uit een training te halen.

onze personal training studio delft

Waar zit de Personal Training Studio?

Onze Personal Training Studio bevindt zich aan het begin van de Schieweg naast het centrum van Delft. Doordat onze studio zo centraal ligt is deze makkelijk te bereiken op de fiets. Veel mensen in Delft zijn bekend met de woonboulevard (Leeuw&Stein) daar zit onze Personal Training Studio boven de Grando Keukens. De locatie is lekker centraal, makkelijk te bereiken en heeft een mooi uitzicht over de Schie. Ben je met de auto dan is parkeren geen probleem, er is ruim voldoende parkeergelegenheid op ons eigen parkeerterrein.

Bij onze Personal Training Studio binnen kijken

De Personal Training Studio heeft een oppervlakte van 250m2 en is één van de grotere Privé Personal Training Studio's van Delft. De sfeer is professioneel en gemoedelijk. Klanten komen alleen bij ons binnen als ze een afspraak hebben. Dit zorgt voor een rustige omgeving. Als je benieuwd bent hoe onze Personal Training Studio er van binnen uit ziet dan kan je de 3D tour bekijken die bovenaan deze pagina staat. Wil je onze Personal Training Studio graag in het echt bekijken dan kan dit natuurlijk ook. Vul dan snel ons contactformulier in om een kennismakingsgesprek in te plannen.

private gym delft

Gallerij

Vul je gegevens in voor meer informatie

de studio
nl_NLDutch
Kies je korting