Personal Trainer Ypenburg

Dé Personal Trainer voor Ypenburg; First Class Fitness

Zoek je een Personal trainer in Ypenburg? Overweeg eens First Class Fitness te Delft. Maar 10 autominuten verwijderd van Ypenburg. Ypenburg is een wijk in Den Haag, maar het centrum van Delft is dichterbij. Delft is onze thuisbasis, maar het aangrenzende Ypenburg is een wijk die deel uit maakt van ons werkgebied als Personal Trainer. Onze nieuwe Private Gym is gevestigd aan de Schieweg te Delft.

Een Personal Trainer bij jou in de buurt

Je kan dus bij First Class Fitness trainen in een splinternieuwe Private Gym bij jou in de buurt. We werken alleen met gediplomeerde trainers.

Een Personal Trainer voor resultaat

Hét grote voordeel van de begeleiding van een Personal Trainer is natuurlijk het grote rendement. Door je laten coachen in een persoonlijk programma is de kans vele malen groter dat je je doelen bereikt, dan dat je dit op eigen houtje moet doen.

De kernpunten van onze aanpak:

1. Persoonlijke intake.

Het heet niet voor niets Personal Training. We maken speciaal voor jou een persoonlijk programma. Wat zijn je doelstellingen? Zijn deze haalbaar? In welke termijn wil je ze behalen? Hoeveel tijd heb je om te trainen? Heb je blessures? Hoe zit het met je eetgedrag? We gaan het allemaal doornemen in de gratis intake.

2. Geen routine en een training die bij jou past.

Door beweegoefening in hoge mate te variëren, blijft personal training spannend en uitdagend. En er bestaat bij ons geen programma “one-fits-all.”
Dus geen verplichte nummers met halters of zware gewichten. Veilig en effectief trainen binnen jouw grenzen. We sluiten daarbij niets uit. Wellicht is voor jou een stevige wandeling wel het meest geschikt, laten we het samen onderzoeken tijdens de gratis intake.

3. Bewaking doelstellingen

Wij bewaken jouw doelstellingen. Dus, heb je een drukke dag op kantoor gehad, lang in de file gestaan of mentaal een dipje. Wij gaan jou motiveren om je beweegprogramma intact te houden en daarmee je doelstellingen te halen.
Van bewegen word je fit en sterk en het genereert energie!

4. Kosteneffectief

Bij First Class Fitness reken je alleen die lessen af, die je ook daadwerkelijk afneemt. Je betaalt dus niet voor een abonnement, waar je wellicht niet altijd gebruik van kan maken. Dat, en de samenstelling van onze programma’s houden rekening met een optimaal rendement, dus trainen tegen een lage prijs.

Zoek jij een fijne plek om te trainen met gediplomeerd personeel?


JA! STUUR MIJ ALLE (START-) INFORMATIE

landingpage algemeen
nl_NLDutch
Kies je korting