Personal Training Nootdorp

Personal Training voor Nootdorp eo.

Onze gym is gevestigd aan de Schieweg 1a te Delft. Maar op enkele auto-minuten afstand van Nootdorp. En parkeren is gratis.

Prettig trainen

In 2021 hebben we onze splinternieuwe beweegruimte in gebruik genomen. Voorzien van alle moderne gemakken en natuurlijk ook voorzien van de modernste apparatuur een bar en een natte ruimte. Onze gym is ingericht het trainen als een uitnodigende en aantrekkelijke beleving te ervaren.

Personal training of personal Group training

In het team van First Class Fitness zijn zowel mannelijke als vrouwelijk trainers beschikbaar. Voor één op één of voor het trainen in een groep. Bij groepslessen wordt de trainingsmethode MuscleMania gehanteerd. MuscleMania is een circuittraining, een trainingsmethode om de kracht, flexibiliteit en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Tijdens een training worden 10 tot 20 verschillende oefeningen gedaan die in een circuit uitgevoerd worden.

Alleen maar gediplomeerde en ervaren trainers

Geen misverstand over mogelijk. Al onze trainers zijn gediplomeerde én ervaren personal trainers. Je bent dus bij First Class Fitness in goede handen. 

Kom eens kennismaken en meld je aan voor een gratis proefles.

 

 “Ja! Stuur mij alle (start-)informatie” 

landingpage algemeen
nl_NLDutch
Kies je korting