Afvallen als u omgeving Wateringen woont

 

Iedereen weet het, maar wie doet het? Gezonder minder eten en meer bewegen. Soms heb je een duwtje in de rug nodig. Het is bewezen dat door middel van persoonlijke coaching dit het beste werkt. Woon je in Wateringen of omgeving en wil je afvallen? Lees dan vooral verder.

‘Afvallen Wateringen’, Staat hoog genoteerd op onze coaching lijst!

Er is veel te doen als het over afvallen gaat. Iedere dag verschijnen er diëten en wetenschappelijke publicaties die uitleggen wat werkt en wat niet werkt. Degene die tegen overgewicht aanlopen weten vaak wel wat er aan de hand is. Tijdelijk veranderen gaat iedereen prima af. Daarom werkt een dieet ook altijd. Je verandert je eetgewoontes en dat geeft resultaat. Wij weten als gediplomeerde Personal trainers en coaches met jaren lange ervaring waar u als inwoner van Wateringen of omgeving tegen aan loopt. Daarom staat ‘Afvallen Wateringen’ bij ons op nummer één om onze klanten uit deze omgeving resultaat gericht te helpen.

Beloftes voor snel resultaat, werken niet

Niemand en dan ook niemand komt in een maand 10 kilo aan. Is dat wel zo dan kan je beter naar een huisarts gaan. Aankomen gaat geleidelijk. Daarom is ons advies om ook geleidelijk af te slanken.

De belangrijkste reden is dat als je geleidelijk, dus rustig, afslankt je ook langzaam went aan nieuwe andere eetgewoontes. Vaak geeft een kleine verandering  op termijn resultaat. Je hoeft niet je hele leven om te gooien want doe je dat wel dan weet je dat volhouden echt heel lastig is.

Afvallen in een persoonlijk plan

Jij komt uit Wateringen of omgeving en wilt afvallen. Zo zijn er waarschijnlijk veel meer mensen die ook uit dezelfde omgeving komen met hetzelfde doel. Echter de manier waarop dit doel bereikt gaat worden zal voor iedereen verschillend zijn. Niemand is het zelfde, ook in Wateringen en omgeving niet. Dat wil zeggen dat wij altijd een zeer uitgebreide persoonlijke intake zullen afnemen als je bij ons komt. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen zodat we ook een persoonlijk plan kunnen maken. Dat is het begin van het succes. Persoonlijk wil zeggen dat het om jou draait. We kijken naar je voeding, je bewegen en je welbevinden en maken een persoonlijk plan van aanpak.

‘Afvallen Wateringen start je bij First Class Fitness

Wil jij ook resultaatgericht veranderen? Wil jij ook gemotiveerd starten met een persoonlijk plan? Wij weten als geen ander dat motivatie hebben in veranderingen de sleutel is tot succes. Al onze klanten zijn zeer tevreden over de manier waarop wij ze begeleiden. Onze begeleiding is persoonlijk en doelgericht. Niemand is hetzelfde dus is het belangrijk dat we jou leren kennen. First Class Fitness is gevestigd in Delft, de hele regio Wateringen is ons werkgebied.

Gratis fitness bij trajecten Personal Training

Afvallen is vooral een kwestie van aandacht in gedrag voor voeding, echter als Personal Trainer beveel ik een combinatie aan met bewegen. Samen met jou stel ik tijdens de gratis intake het ideale programma voor jou samen. Tussen onze afspraken van Personal Training staat het je vrij om gratis gebruik te maken van het fitnesscentrum.

VRAAG HIER EEN GRATIS INTAKE AAN 

nl_NLDutch
Kies je korting